Trouwfotografie en portretten

Trouwfotografie

Servan Ott Fotografie - Trouwfotografie en trouwreportagesVoor mij is het vastleggen van de mooiste dag erg bijzonder om te doen. Heb een eigen stijl, waarbij ik veel let op de details, het licht, mooie houdingen en het fotograferen van spontane en onbevangen momenten. Tijdens de shoot stuur ik aan op originele poses

Wat, wanneer en waar in de natuur, ik neem de kennis vanuit de natuurfotografie mee in de shoots.

Ik besteed veel aandacht aan de persoonlijke wensen en ideeën, in de voorbereiding schrijf ik deze op papier in een “foto storyboard”, een uniek script voor iedere bruiloft. Een persoonlijk thema kan (indien gewenst) de rode draad vormen door de trouwreportage.

Hele mooie foto’s, top fotograaf! Wij zijn op 26 april getrouwd en gefotografeerd door Servan. Heel snel al de eerste selectie ontvangen. We zijn heel blij met de foto’s, in één woord: wauw! Wij houden van een beetje gek en artistiek, dat is zeker gelukt! Bedankt voor alles!

Lars & Natascha

 

In de lente en zomer kan ik een goed gevulde picknickmand meenemen met een champagnetoast (op verzoek biologisch). In de herfst en winter kan ik deze vervangen door een warme drank. Alles natuurlijk in goed overleg.

Servan Ott - trouwfotografie Lutjebroek

Ik doe de trouwfotografie in West-Friesland; omgeving Hoorn – Enkhuizen – Heerhugowaard, maar reis er ook graag voor. Voor de trouwfotografie van een dag (+- 8 uur) doe ik bruiloften door het hele land.

Met twee professionele Canon camera’s leg ik alles vast.

Voor alle vragen, het bespreken van de wensen en mogelijkheden neem contact met me op.

De Trouwfotografie galerie

 

Portretfotografie

Mooie sprekende beelden maken met veel creativiteit. Ik fotografeer uitsluitend op locatie (geen studio), bijvoorbeeld een portretsessie aan het IJsselmeer, aan het Noordzeestrand- de duinen, een mooi park, tulpenveld of een natuurgebied. Ik geef voor de mooiste natuurrijke plekken graag tips.

Ik doe gezins,- en kinderfotografie maar maak ook portretfoto’s voor social media doeleinden of voor de (nieuwe)website.


 

Portretfotografie fotogalerie

Prijzen trouwfotografie en portretfotografie

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops

Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie