Trouwfotografie en portretten

Trouwfotografie

Voor mij is het vastleggen van de mooiste dag erg bijzonder om te doen. Heb een eigen stijl, waarbij ik veel let op de details, het licht, mooie houdingen en het fotograferen van spontane en onbevangen momenten. Tijdens de shoot stuur ik aan op originele poses

Wat, wanneer en waar in de natuur, ik neem de kennis vanuit de natuurfotografie mee in de shoots.

Ik besteed veel aandacht aan de persoonlijke wensen en ideeën, in de voorbereiding schrijf ik deze op papier in een “foto storyboard”, een uniek script voor iedere bruiloft. Een persoonlijk thema kan (indien gewenst) de rode draad vormen door de trouwreportage.

Hele mooie foto’s, top fotograaf! Wij zijn op 26 april getrouwd en gefotografeerd door Servan. Heel snel al de eerste selectie ontvangen. We zijn heel blij met de foto’s, in één woord: wauw! Wij houden van een beetje gek en artistiek, dat is zeker gelukt! Bedankt voor alles!

Lars & Natascha

In de lente en zomer kan ik een goed gevulde picknickmand meenemen met een champagnetoast (op verzoek biologisch). In de herfst en winter kan ik deze vervangen door een warme drank. Alles natuurlijk in goed overleg.

Ik doe de trouwfotografie in West-Friesland; omgeving Hoorn – Enkhuizen – Heerhugowaard, maar reis er ook graag voor. Voor de trouwfotografie van een dag (+- 8 uur) doe ik bruiloften door het hele land.

Met twee professionele Canon camera’s leg ik alles vast.

Voor alle vragen, het bespreken van de wensen en mogelijkheden neem contact met me op.

De Trouwfotografie galerie

Portretfotografie

Mooie sprekende beelden maken met veel creativiteit. Ik fotografeer uitsluitend op locatie (geen studio), bijvoorbeeld een portretsessie aan het IJsselmeer, aan het Noordzeestrand- de duinen, een mooi park, tulpenveld of een natuurgebied. Ik geef voor de mooiste natuurrijke plekken graag tips. Ik doe gezins,- en kinderfotografie maar maak ook portretfoto’s voor social media doeleinden of voor de (nieuwe)website.

Prijzen trouwfotografie en portretfotografie

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Jan van Kolck uit Voorhout schreef op januari 14, 2024
Hi Servan, bedankt voor de super goede ochtend in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Geweldig goede tips gehad om de fotografie te verbeteren. Sowieso prettig om te merken dat je ons veel weet te vertellen over de natuur. Nogmaals bedankt Jan