Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.227.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
205 berichten.
Servaas Raedts uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op juni 14, 2016:
Samen met zeven andere fotografen mocht ik op 4 juni 2016 samen met Servan op pad. Een workshop natuurfotografie welke ik cadeau had gekregen.

Na een eerste kennismaking en een leuk stuk theorie over hoe een camera werkt viel me al snel op hoe Servan alle deelnemers iets extra's leerde. Of het nu was over de compositie van een foto, het te kiezen perspectief of welke instellingen je het beste kon gebruiken werkelijk elke deelnemer heeft er iets van opgestoken.
Daarnaast was het 'gewoon gezellig'.

Het is extra leuk dat Servan een enorme schat natuur-informatie heeft. Werkelijk elke vogel weet hij te benoemen en hij weet wat het territorium is van de verschillende dieren.

Een absolute aanrader voor iedereen die meer wil leren van een camera, de natuur of gewoon eens een heerlijke ochtend foto's wil maken.

Servan, bedankt voor deze mooie herinnering!
Arjan uit Workshop vogelfotografie Pier van IJmuiden schreef op mei 28, 2016:
Zaterdag 21 mei met Servan naar de havendam in IJmuiden geweest voor een workshop vogelfotografie. Het was een leuke en leerzame dag. Ik weet nu tenminste hoe ik de M-stand op mijn camera moet gebruiken Wink. En veel geleerd over het benaderen van vogels en wat de beste positie is voor een mooie foto. De baltsende sternen was een hoogtepunt. Kortom het was een mooie en gezellige dag.
Ellen Weerkamp uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op mei 23, 2016:
Wat een fantastische dag was het zondag 22 mei. De ideale combinatie van kijken, genieten, leren en doen. Een enthousiaste workshopleider die veel weet, super goede tips gaf en een fotografen oog heeft. Dat zorgde ervoor dat we mooie plaatjes konden schieten maar ook niet vergaten te genieten van alles wat we zagen. Een aanrader om met Servan op pad tegaan.
Janette uit Vogelkijkhutten Friesland schreef op mei 11, 2016:
De workshop bij boer Murk was heel bijzonder, de hut zo op het water, de rijp op het gras, de mist, het zonlicht bij zonsopgang. De 2e hut per boot, de kemphanen.
De terugreis, langs de vaarten van Friesland, tafeleendjes, de parende zwanen, overal hadden we de tijd voor. De auto op de rem en klikken maar, heel bijzondere plaatjes geschoten, geweldig en met het enthousiasme van Servan SUPER!
De afsluitdijk, de file en daardoor het foto`s kunnen maken op de dijk met het koolzaad,maakte de dag nog completer.
Als toetje even kijken bij Den Oever naar de roze grutto`s. In een woord Wauw, heel dichtbij kunnen komen door de aanwijzingen van Servan voor de mooiste beelden.
Wat een geweldige dag Servan.
Frieda uit Vogelkijkhutten Friesland, weidevogels schreef op mei 10, 2016:
De workshop weidevogels zondag was super !!
Mooi licht, kemphanen aan het baltsen, parende visdiefjes en kluten en nog veel meer mooie vogels. Vaak zelfs vlak voor de lens.
Ben nog aan het nagenieten met het bewerken en selekteren van de foto's.
Naomi uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op mei 9, 2016:
Leuke, interactieve fotografie workshop gehad van een enthousiaste fotograaf op zaterdag 8 mei. Mooie locatie! Op een ongedwongen manier en praktische manier ook veel geleerd over de theorie van de camera met handige ezelsbruggetjes. Ik heb zeker wat aan deze workshop gehad. Deze fotograaf maakt zelf prachtige natuurfoto's, maar wil graag de kneepjes van het vak met anderen delen!
Sandra uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op mei 9, 2016:
Een aanrader ! Voor de leuke begeleiding en voor de mooie natuur.
Jitske uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op mei 8, 2016:
Op 7-5-2016 de natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen gedaan. Servan is erg enthousiast! Klein groepje, waardoor veel aandacht voor iedereen en veel tips voor zowel de beginnende als ervaren fotograaf. Een aanrader!
Nathalie uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op mei 6, 2016:
Op 6-5-2016 meegeweest met een ochtendworkshop in de Oostvaardersplassen. Super genoten en een aanrader voor iedereen! Als eerst uitleg gekregen over de camera en benodigde instellingen, daarna met een gezellig clubje gaan wandelen, dieren gaan spotten en natuurlijk mooie foto's maken. Tussendoor ook goede tips gekregen!
Groetjes, Nathalie
Jacky uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op mei 6, 2016:
6-5-2016 met Servan de Oostvaardersplassen bezocht. Wat is het fijn om met iemand door zo een mooi gebied te lopen, die veel kennis heeft van er speelt in de natuur. De vogels bij naam kan noemen en hun gedrag kent. En ze ook nog spot. Daarnaast tips geeft bij het vastleggen. het was een geslaagde ochtend.
Groetjes, Jacky
Richard uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op april 23, 2016:
Op 23 april 2016 de workshop natuurfotografie gedaan in de Oostvaardersplassen. We begonnen met de nodige uitleg over o.a. de camera. Daarna gingen we op pad om foto's te maken. Veel verschillende vogels kunnen fotograferen. Servan heeft veel kennis van de natuur en de dieren. Onderweg gaf hij ook de nodige tips en trucks.
Kortom een aanrader om deze workshop te doen in dit prachtige gebied.
sonja Vlug uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op april 7, 2016:
Woensdag 6-4-2016 mee gedaan aan de natuurfotografie workshop oostvaarderplassen. Genieten, wat meer kennis gekregen over de camera maar beter nog de leuke momenten onderweg. Servan ziet veel en kan er veel informatie over geven. Veel leuke foto,s gemaakt die een blijvende herinnering geven. Een aanrader voor elk niveau.
Lizette uit Workshop natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen schreef op februari 23, 2016:
Afgelopen zondag mee geweest naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Genoten van de mooie natuur, de rust en de bevlogenheid van Servan. Mijn camera heb ik beter leren kennen er een hobby bijgekregen. De mooie plaatjes ga ik gebruiken voor mijn passie om te schilderen met olieverf.
Anna Stelloo uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op februari 15, 2016:
Het was een super fotografie workshop in de Oostvaardersplassen.
Veel geleerd en gezien en fantastisch gezelschap.
Zeker voor herhaling vatbaar !
Lars schreef op december 21, 2015:
Deze website ziet er erg goed uit! Ook leuk dat er zoveel intereactie op is! Complimenten 🙂
Fam. Plukkelmirj uit Onze bruiloft schreef op oktober 2, 2015:
26-09-2015, de dag van onze leven! En dankzij de prachtige fotos van Servan kunnen wij er op een fantastische manier op terug kijken. Voor ons was de aandacht die Servan eraan besteed heel fijn. Vanaf het eerste moment luisterde hij goed naar onze wensen en speelde daarop in. Ook gedurende de dag was zijn inzet en creativiteit top. Niemand vraagt aan ons waar de fotos zijn genomen maar vooral wie! Servan nogmaals erg bedankt en voor wie een goede trouwfotograaf zoekt.. dan ben je op deze website op het goede ades!
Maaike Breukers uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op september 13, 2015:
Hele leuke, leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen.
Zeker de moeite waard om de natuurfotografie workshop te volgen, veel tips en trics informatie over de camera gehad. En natuurlijk hele mooie foto’s kunnen maken daardoor.
Bedankt en tot de volgende workshop!!
Remko & Maaike
Ina Lankhorst uit natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op augustus 16, 2015:
Hallo Servan,
Bedankt voor de workshop die we gisteren bij je hebben gedaan.
Duidelijke leerzame powerpoint presentatie.
Mooie omgeving om vele foto’s te kunnen maken en te experimenteren.
Je vogel kennis en je enthousiasme geven een extra dimensie aan deze workshop.
Je tips nemen we mee en we blijven oefenen.
Groeten Ina
Rob Doorneveld uit Natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op augustus 16, 2015:
Hallo Servan,
Wat een geweldige dag heb jij er van gemaakt. Heb heel veel opgestoken van je tips en trics. Was al blij toen ik ter plaatse keek op de camera met de beelden. Thuis, op de pc kwam het pas echt tot leven. Stond eerlijk gezegd verbaasd over de prachtige foto’s die op mijn eigen camera stonden. Jouw aandeel en inzet is daar van grote invloed op geweest! Nog bedankt voor de fijne en leerzame dag en zeker “tot ziens” .
Groeten van Marten en Rob
Liesbeth uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op augustus 15, 2015:
Bedankt voor de interessante leerzame dag in de Oostvaardersplassen vandaag! (15-08-2015)
zeker voor herhaling vatbaar!
tot de volgende workshop!

lies.

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie