Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.93.75.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
202 berichten.
Corné uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op december 10, 2016:
Was een super leuke dag! Veel geleerd over de instellingen van mijn camera. Waarschijnlijk tot juli....
groetjes
Denise uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op november 14, 2016:
12 november weer een leuke en gezellige workshop gehad in de Oostvaardersplassen. Was weer top!
Deed uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 14, 2016:
In september een workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Erg genoten en zo veel geleerd . Ik kom zeker weer!
Mijn wens was meer kunnen met vogels in de vlucht. Nou dat lukt me steeds beter. Dankzij de tips en trucs die je ons gaf
Jarno uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 10, 2016:
Op 1 oktober in de Oostvaardersplassen een fantastische workshop gevolgd. Naast de mooie en gezellige ochtend (en gedeelte van de middag) ook veel geleerd over theorie en dit in de praktijk gebracht. Ook zeker een aanrader voor mensen met een compact camera!
Servan, bedankt en tot een volgende keer!
Dennis uit Natuurfotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen schreef op oktober 10, 2016:
Was een fantastische dag, bedankt voor de leuke workshop!
Sarah Di Tucci uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 9, 2016:
Wat een super leuke ochtend hebben wij gehad (9-10-16). Weer was heel goed. Leerzame tips gehad en als kers op de taart de baardmannetjes. Dank je wel Servan!
Jan Binnenmars uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 3, 2016:
Afgelopen zaterdag de workshop Natuurfotografie gevolgd bij de Oostvaardersplassen. Wat een enorm mooie en leerzame dag! Van het begin tot het eind veel opgestoken van de instellingen van de camera en de wijze van fotograferen in de natuur. Daar waar zoveel prachtigs te zien is ook nog op de gevoelige plaat te krijgen. Doordat ik merk dat ik mijn ervaring zoveel deel met anderen, geeft aan dat het fantastisch was. Ik kan het elke natuurliefhebber die daarnaast deze schoonheid wil vastleggen deze workshop aanraden. Ik ga zeker op herhaling!
Servan bedankt!!
Lianne uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op september 15, 2016:
Wat een superervaring deze natuurfotografieworkshop! Het buiten zijn, het goed rondkijken, het languit in de paardenpoep liggen...maar vooral het enthousiasme en de vakkundige begeleiding van Servan maakten het tot een mooie ervaring!
Tonny uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op september 11, 2016:
Ik vond het een fantastische dag en heb genoten van de omgeving, jouw inspirerende manier van werken en het prachtige weer. Het was echt geweldig!
Geke Rutten uit Vogelfotografie workshops schreef op augustus 21, 2016:
Ik heb al verschillende keren workshops bij Servan gedaan. In mei ben ik naar de pier van IJmuiden geweest. Ondanks het slechte stormachtige weer was het een geweldige beleving. In juli ben ik naar de vogelkijkhut in Friesland geweest. De hut ligt prachtig op ooghoogte aan het water. De tweede hut kun je alleen bereiken met een boot. Niet zo spectaculair als in IJmuiden maar zeker zo waardevol. Hier kom je helemaal tot rust tussen de prachtige weide vogels. En ze zijn mooi te fotograferen. Afgelopen vrijdag, 19 augustus, ben ik naar de Oostvaardersplassen geweest. De paarden gezien en heel veel vlinders. Alle workshops met Servan zijn een fijne beleving. Hij is rustig, legt alles desnoods nog een keer uit en heeft oog voor spannende onderwerpen. Daarnaast heeft hij kennis van de natuur, wat erg handig is bij het maken van mooie foto's. Ik heb tot nu toe veel geleerd.
sonja vlug uit Vogelfotografie workshop Pier van IJmuiden schreef op augustus 18, 2016:
Zondag 14 augustus meegedaan aan de workshop op de pier van IJmuiden. Fantastische dag met mooi weer. Veel geleerd over de manier van fotograferen. proberen om de standaardplaatjes te vermijden maar meer te doen met het licht en het water. Voor mij drie nieuwe soorten gezien wat erg leuk was. Servan een geweldige leider die het beste uit je probeert te halen. kortom , geweldige dag en zal zeker weer een workshop gaan doen. Dank je wel Servan.
Guido Boland uit Vogelfotografie workshop Pier van IJmuiden schreef op augustus 15, 2016:
Op 14 augustus een workshop gevolgd op de pier en het strand van IJmuiden en een hele leuke en leerzame dag gehad. Servan is heel bevlogen en weet dat over te brengen, eerst middels een stukje theorie en daarna door tijdens het vele fotograferen praktische en handige tips en uitleg te geven. De pier biedt hier echt onverwacht veel leuke mogelijkheden voor. Heerlijk, leerzaam dagje, een aanrader voor iedereen die vogels wil (leren) fotograferen.
Twan uit Workshop Oostvaardersplassen 9 juli 2016 schreef op augustus 1, 2016:
Geweldige natuurfotografie workshop gehad bij de Oostvaardersplassen met Servan Ott. Servan was van begin tot eind (en zelfs een flinke poos na de eigenlijke eindtijd) erg bevlogen. Zijn enthousiasme en kennis maakte de workshop tot een groot succes. De ochtend begon met een op de praktijk gerichte theorie (bijv. direct uitleggen en oefenen waar bij ieders camera de besproken settings in te stellen zijn). Daarna geruime tijd het natuurgebied in waarbij Servan alle deelnemers (6) uitstekend begeleidde en individuele aanwijzingen gaf.
Absoluut een aanrader!
Mieke schreef op juli 21, 2016:
Wat ziet je nieuwe site er mooi uit! Lekker veel te kijken en mooie foto's. Veel succes met je passie die ik met je deel!
Gitte Cooijmans schreef op juli 20, 2016:
Hoi Servan, wat een mooie website! wow!
Je ziet aan alles dat fotograferen je grote passie is & je dit met hart & ziel doet.
Prachtige foto's & teksten.
Ik ben fan!!
anita schavemaker uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op juli 18, 2016:
Beetje late reactie, maar niet vergeten. Op 7 mei 2016 een fantastische natuurfotografie workshop gehad in Oostvaardersplassen, met uitgebreide en hele heldere uitleg en veel praktische oefeningen. Heb ontzettend genoten en veel geleerd. Dank Servan!
Geert uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op juli 10, 2016:
Afgelopen week zijn we in een klein gezelschap samen op pad geweest met Servan in de Oostvaardersplassen. Na een uitgebreide theorie met daarbij praktische voorbeelden over het toepassen hiervan, hebben we een ronde door de oostvaardersplassen gemaakt.
Persoonlijk vond ik het fantastisch om een ochtend (en zelfs een deel van de middag) op pad te zijn met Servan. Zijn passie en bevlogenheid voor de natuurfotografie is erg aanstekelijk. Daarnaast heeft hij voor iedereen aandacht en weet hij iedereen wel iets bij te brengen in een ochtend workshop. Kortom een belevenis om niet snel te vergeten, een echte aanrader. Al was het maar om alle tips en trics die ik voortaan in mijn eigen fotografie ga gebruiken!
Bedankt Servan!
Servaas Raedts uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen schreef op juni 14, 2016:
Samen met zeven andere fotografen mocht ik op 4 juni 2016 samen met Servan op pad. Een workshop natuurfotografie welke ik cadeau had gekregen.

Na een eerste kennismaking en een leuk stuk theorie over hoe een camera werkt viel me al snel op hoe Servan alle deelnemers iets extra's leerde. Of het nu was over de compositie van een foto, het te kiezen perspectief of welke instellingen je het beste kon gebruiken werkelijk elke deelnemer heeft er iets van opgestoken.
Daarnaast was het 'gewoon gezellig'.

Het is extra leuk dat Servan een enorme schat natuur-informatie heeft. Werkelijk elke vogel weet hij te benoemen en hij weet wat het territorium is van de verschillende dieren.

Een absolute aanrader voor iedereen die meer wil leren van een camera, de natuur of gewoon eens een heerlijke ochtend foto's wil maken.

Servan, bedankt voor deze mooie herinnering!
Arjan uit Workshop vogelfotografie Pier van IJmuiden schreef op mei 28, 2016:
Zaterdag 21 mei met Servan naar de havendam in IJmuiden geweest voor een workshop vogelfotografie. Het was een leuke en leerzame dag. Ik weet nu tenminste hoe ik de M-stand op mijn camera moet gebruiken Wink. En veel geleerd over het benaderen van vogels en wat de beste positie is voor een mooie foto. De baltsende sternen was een hoogtepunt. Kortom het was een mooie en gezellige dag.
Ellen Weerkamp uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op mei 23, 2016:
Wat een fantastische dag was het zondag 22 mei. De ideale combinatie van kijken, genieten, leren en doen. Een enthousiaste workshopleider die veel weet, super goede tips gaf en een fotografen oog heeft. Dat zorgde ervoor dat we mooie plaatjes konden schieten maar ook niet vergaten te genieten van alles wat we zagen. Een aanrader om met Servan op pad tegaan.

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie