Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.93.75.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
202 berichten.
Mariët van Dusseldorp uit Loosdrecht schreef op augustus 3, 2017:
Dank je wel Servan voor de uitleg en de ervaring wat er gebeurt tijdens het foto maken als ik de camera niet op de automatische stand heb staan. Moet er nog wel wat handigheid in krijgen maar het begin is er! ik kom zeker nog een keertje terug met mijn zoons.
Groetjes Mariët
Ad Mekes uit Terheijden schreef op juli 16, 2017:
Hallo Servan,
Mijn zoon en ik zijn op 16 juli mee geweest in de oostvaardersplassen.
We hebben veel geleerd, veel gezien en prachtige foto's gemaakt.
Erg bedankt en... tot volgende keer
Nicolien en Hendrik Jan schreef op juli 15, 2017:
2 juni 2017, onze trouwdag, Servan heeft deze dag prachtig vastgelegd, ontzettend mooie foto's. Een fantastische dag om op terug te kijken. Terug kijken met deze foto's maakt het nog meer een feestje, dankzij de foto's kunnen we het feest als het ware herbeleven.
Madeleine uit Zwijndrechr schreef op juni 12, 2017:
Zondag 11-6: een hele leuke, leerzame ochtend fotos gemaakt in de Oostvaardersplassen onder begeleiding van Servan! Het was een prachtige dag en we hebben de meest fantastische dieren gezien! Servan wist de mooiste plekjes te vinden en had heel veel geduld en goede tips voor alle deelnemers! Beginner of wat meer gevorderd, hij maakt iedereen enthousiast en naast zijn fotografie kennis weet hij ook heel veel van de planten en de dieren die we zagen!

Servan, bedankt voor alle goeie tips en natuurlijk voor het mogen gebruiken van jouw 100-400 mm lens! echt super!
Ik kijk al uit naar je volgende workshop op Tiengemeten!
Groetjes, Madeleine
Maurice Schalker uit Epe schreef op juni 5, 2017:
Enige tijd geleden alweer een geweldige Natuurfotoworkshop gevolgd in de Oostvaardersplassen onder leiding van Servan Ott. Wat een geweldig leuke, leerzame en onderhoudende ervaring.
Totaal besmet geraakt met natuurfotografie en daar waar is soms een vogeltje fotografeerde schiet ik nu bijna dagelijks de "mooiste" foto's
Het grappige is dat ik nog bij iedere foto denk hoe kunnen we dat het beste aanpakken en terug denk aan de workshop.

Servan enorm bedankt voor de bijgebrachte kennis van apparatuur en bovenal van de natuur!
Floor uit Hoorn schreef op juni 1, 2017:
Servan, super bedankt voor de bijzondere en leerzame dag op Texel! Wij, mijn vader en ik, hebben enorm genoten. Leuk om te zien hoe bevlogen je met het fotograferen bezig bent en hoeveel je weet van de vogels die je fotografeert. Een hele kunst ook zo hebben we gemerkt. Maar we oefenen nog lekker door! Bedankt ook voor de foto's die je toegezonden hebt. Top!
Plonie uit LEUSDEN schreef op mei 29, 2017:
Servan, bedankt voor de leerzame workshop in de Oostvaardersplassen. Ik heb de ochtend heel veel geleerd over natuurfotografie maar het was ook erg gaaf om jou te horen praten over de natuur op zich.
Echt een aanrader om de workshop bij jou te volgen.
Piet schreef op mei 28, 2017:
Servan, bedankt voor de mooie en leerzame workshop Natuurfotografie op zondag 21 mei jl. bij de Oostvaardersplassen. Ook dank aan de rest van de groep voor de tips en de gezelligheid.
Tineke schreef op mei 22, 2017:
Hele leuke, gezellige, leerzame workshop in de Oostvaardersplassen gevolgd. Ik heb er erg van genoten!
Servan, bedankt voor de goede begeleiding!
Natalie van Arkel uit Almere schreef op mei 18, 2017:
Geniet de hele week al na van de vogelfotografieworkshop in IJmuiden zaterdag de 13e mei. Een lekkere sfeer, heerlijk op de rotsen geklauterd en met het advies van Servan nu eens gelukt om vogels mooi scherp te fotograferen!
Ellen uit Burgum schreef op mei 14, 2017:
Vandaag genoten van een mooie en leerzame dag in de Oostvaardersplassen. Veel tips gekregen die door de fijne manier van uitleggen en laten zien goed blijven hangen. En natuurlijk ook weer veel gezien
Denise schreef op mei 13, 2017:
Genoten van de workshop op de pier van IJmuiden.
herman Eggink uit Venhuizen schreef op mei 3, 2017:
Met Servan op reis naar Estland geweest.
Weer veel goede tips gekregen.
Wat een magische ervaring was het die ene ochtend, 4 uur op, de korhoenders waren al aan het baltsen, het vroor 4 graden,de ongelofelijke stilte, het bolderen van de korhoenders en soms een schreeuw van een kraanvogel met de echo uit het bos en ook nog fantastische foto's....

Servan bedankt!!
jukema uit Oosterbierum schreef op mei 2, 2017:
Op 8 april een super interessante middag gehad met Servan. Veel geleerd over ons toestel en hoe fotos te maken, en zo hebben we nog meer plezier om van de natuur te genieten.
Denise schreef op april 15, 2017:
Leuke workshop vanochtend weer in de Oostvaardersplassen!
Olaf uit Uithoorn schreef op april 11, 2017:
Een fantastische en zeer leerzame workshop gehad bij de Oostvaardersplassen. Veel tips gehad waarmee ik direct aan de slag kon. Echt een aanrader.
Mirjam Mulder uit Enkhuizen schreef op maart 7, 2017:
Afgelopen zaterdag weer eens meegegaan met Servan naar de Oostvaardersplassen. Het was wederom een heerlijke ochtend, met een gezellige groep medeliefhebbers. Ook al was ik al eens eerder meegeweest, toch nog weer wat geleerd. Servan bedankt!
Danielle schreef op maart 7, 2017:
Bedankt voor de vele tips die ik heb gekregen tijdens de workshop natuurfotografie 4 maart 2017.
Prachtig de Oostvaardersplassen!
Elise Verbaan uit Den Haag schreef op maart 5, 2017:
Hoi Servan, dank je wel voor een leuke, leerzame en gezellige dag vandaag in de Groene Jonker. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn plezier in fotograferen met de telelens weer terug is. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en je enthousiasme en tot gauw bij een van de a
andere workshops!
Bob en Susan uit Zaandam schreef op januari 24, 2017:
Hoi Servan! Bedankt voor de super leuke dag. We hebben mooie foto's geschoten en erg genoten van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. We hebben de smaak te pakken en gaan zeker verder met fotograferen!

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie