Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.93.75.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
202 berichten.
Janette Kreuk uit Hoogwoud schreef op juni 7, 2018:
Hoi Servan, we gingen vroeg met je opstap 4.15 uur.
Eerst in Friesland de weidevogelhut, wat zit je daar toch mooi, zo op het water kijkend, een schouwspel van de vogels zo mooi dichtbij. De Kluut met zijn jonkies, bedrijvig door het water zevend. De bergeend met zijn prachtige kleuren. De lichtinvallen, het groen, prachtig.
Daarna doorgereden naar de lepelaars, wat zijn de jonkies groot geworden. Klaar om uit te vliegen, de laatste oefeningen daarvoor, super.
Met jouw bevlogen enthousiasme over het wel en wee van de vogels heb ik me weer opgeladen vol energie.
dankjewel, ook namens Johan
Peter uit Alkmaar schreef op mei 22, 2018:
Hoi Servan, bedankt voor je enthousiaste leiding afgelopen zaterdag in IJmuiden! We vonden het leuk en hebben mooie fotokansen gehad. Graag tot een volgende keer.
Bert Struiksma schreef op mei 14, 2018:
Dank je wel Servan! We zijn heel tevreden over onze (vogel)foto’s dankzij jouw tips.

Veel succes en wellicht tot ziens,

Iris & Bert
Lars & Natascha uit Heerhugowaard schreef op april 28, 2018:
Hele mooie foto's, top fotograaf! Wij zijn op 26 april getrouwd en gefotografeerd door Servan. Heel snel al de eerste selectie ontvangen. We zijn heel blij met de foto's, in één woord: wauw! Wij houden van een beetje gek en artistiek, dat is zeker gelukt! Bedankt voor alles!

Lars & Natascha
Inge uit Harmelen schreef op april 25, 2018:
Wat was het leuk om een Natuurfotografie Workshop van Servan te mogen krijgen! Zijn kennis over de Amsterdamse Waterleidingduinen en haar bewoners is groot en hij deelt deze graag. Feilloos leidt hij je naar de mooiste plekjes om o.a. vogeltjes, zwanen, hertjes en boomkikkertjes te kunnen fotograferen. Gedurende de workshop leer je je camera beter kennen en weet je na deze workshop ook foto's te maken op een andere stand dan AUTOMATIC. Super leuk! Ik heb echt mooie foto's kunnen maken.
Rob uit Maarssen schreef op april 25, 2018:
Afgelopen zaterdag tijdens prachtig weer een erg leuke en leerzame workshop gehad van Servan. Ik ben het type die normaal gesproken de foto's op de automatische stand maakt. Servan geeft in korte tijd een duidelijk uitleg waardoor je meer uit je toestel weet te halen. Je leert ook op een andere manier naar flora en fauna te kijken. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Karin uit Tjerkwerd schreef op april 23, 2018:
Een prachtige natuurfotografieworkshop gevolgd. Ik heb genoten en een prachtige dag gehad. De volgende workshop bij Servan staat alweer gepland.
Wendeline uit Alkmaar schreef op maart 28, 2018:
Geweldig mooie foto's van ons hele gezin, hij weet de mooie momenten feilloos te vangen! 😃
Elvira uit Haarlem schreef op januari 20, 2018:
Fantastische zonnige winterse ochtend in de oostvaarders gehad. Servan bedankt voor je enthousiasme en passie! Absoluut een aanrader
Joost uit Hoogkarspel schreef op november 14, 2017:
Leuke en interessante ochtend gehad in de OVP vorige week zondag met Servan, bedankt!
Danny uit Rotterdam schreef op november 9, 2017:
Afgelopen zondag hebben wij een erg leuke workshop van Servan gevolgd in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. In de ochtend begonnen met theorie met goede tips en tricks, daarna kregen we snel de gelegenheid deze kennis toe te passen in het mooie natuurgebied waar voldoende dieren zijn te spotten!
Jurriaan uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op november 6, 2017:
Afgelopen zondag met 11 anderen in de Oostvaardersplassen geweest. Erg leuke en zonnige ochtend gehad met naast de koffie&thee een goede uitleg over techniek van de camera en tips om er van basis tot gevorderd meer uit te halen dan je al wist. Daarna de beesten spotten. Naast veel paarden en (roof)vogels ook nog een vos! Erg leuk om je aan het werk te zien Servan, duidelijk met passie! Thanks!
Madeleine uit Zwijndrecht schreef op september 19, 2017:
17-9 een leuke, zonnige en leerzame fotodag gehad in Tiengemeten. Onder de bezielende leiding van Servan prachtige close-ups kunnen maken van o.a. de mooie Schotse Hooglanders. Ook een lesje macrofotografie gekregen, wat tot mooie vlinder-fotos heeft geresulteerd!
De koffie met koek en de middagsoep was ook heel lekker! 😉
Tot een volgend experiment! 😉
Dennis schreef op september 18, 2017:
Servan heeft op 30 augustus 2017 onze trouwfoto's gemaakt. Alles was perfect voorbereidt en rustig vooraf met ons besproken, Servan heeft het zelfs voor elkaar gekregen om vlak voor onze huwelijksreis alvast wat foto's naar ons toe te sturen. Wat een prachtige foto's zijn het geworden en dat ondanks het regenachtige weer. Er is echt iets speciaals van gemaakt en wij zijn dan ook heel blij met het resultaat, zeer bedankt!
marinde schreef op september 17, 2017:
In het gebied van de Oostvaarderplassen een natuurfotografie workshop gevolgd. Met dank aan Servan werden mooie plekken in het gebied gevonden waar de deelnemers alle tijd en ruimte kregen om oa paarden te fotograferen. En dat met eigen gekozen instellingen op de camera. Prachtig!
Esther Lasschuit schreef op september 16, 2017:
Met veel enthousiasme en kennis over de natuur en fotografie heb je vandaag de workshop natuurfotografie in de Oostvaardersplassen gegeven. Ik heb veel geleerd over mijn camera en hoe ik zelf (zonder automatische stand) hele mooie foto's kan maken. Wie weet tot een volgende keer!
Sylvia schreef op september 16, 2017:
Een super leuke en leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen!
Lenie uit De Groene Jonker schreef op augustus 15, 2017:
Zondag 13-08-2017 was een top dag. Heel leuk en leerzaam. Bedankt!!
Rob de Langen uit Julianadorp schreef op augustus 7, 2017:
Servan, afgelopen zaterdag in IJmuiden was een echte "eye " opener voor mij.
Je hebt me vanuit het gemakkelijke "auto" foto-registratie, weten te stimuleren om me op weg te begeven naar het gecontroleerde fotograveren.
Je hebt me echt omgeturned om voortaan in de A-modus te werken met de M-mode als ondersteuning.
Ondanks dat ik nog veel moet leren en oefenen denk ik zeker op deze weg door te gaan
Henk van Nieuwenhuizen uit Haarlem schreef op augustus 4, 2017:
Servan, bedankt voor deze workshop in de Oostvaardersplassen. Het was leerzaam en ik zal de M stand meer gaan gebruiken in de toekomst.

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie