Prijzen

Bruiloft fotografie / trouwreportages

Voor een trouwreportage (dag) vraag ik €950. Dit is inclusief alle reportagefoto’s, champagne toost (op verzoek biologisch)- picknick en reiskosten. Een trouwreportage van ±4 uur €495. Exclusief boek; twee albums, een mooi professioneel album voor €275 en een originele luxe album voor €475.

Voor de levering van de trouwfoto’s is het mogelijk om alle foto’s binnen een dag te ontvangen. Er is dan alleen tijd om de trouwfoto’s te controleren en waar nodig licht te bewerken, hiervoor geldt een lagere af te spreken prijs.

Portetten

Voor (familie)portretten en losse fotografieopdrachten reken ik een uurtarief van €95 en op de zon- en feestdagen €110. Voor ±3 uur €280. Dit is inclusief de reiskosten* en levering van alle foto’s digitaal in klein (voor het gemakkelijk delen) en het allergrootste formaat.

Bij aanlevering op hoogwaardig fotopapier gedrukt bij de fotograaf reken ik de volgende prijzen:

  • 13x18cm €2,50 (bij 10 of meer €2,20)
  • 15x21cm €4,50 (bij 5 of meer €3,50)
  • 20x30cm €10 (bij 3 of meer €7,50)
  • 30x45cm €20 (bij 3 of meer €15)

De foto’s kunnen ook vervaardigd worden op giclée- canvas, dibond, hout, bamboe, aluminium of aluminium-acrylglas. Gedrukt op topkwaliteit bij een professionele drukker voor vakfotografen en voor een scherpe prijs.
Ik regel alles tot en met de verzending naar het huisadres.
Vraag gerust naar voorbeeldwerken.

Vanaf €130 maak ik hele originele fotoboeken.

*binnen de gemeenten Stedebroec, Drechterland, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen, daar buiten 0,25 per km.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Jolanda heeft geschreven op april 30, 2022
Heerlijke natuurfotografie workshop vandaag @Zouweboezem. Genoten van het natuurgebied en de kennis plus enthousiasme van Servan. Grote diversiteit aan vogels gezien en veel geleerd. Graag tot de volgende keer😊