Prijzen

Bruiloft fotografie / trouwreportages

Voor een trouwreportage (dag;±8 uur) vraag ik €1050. Dit is inclusief alle reportagefoto’s (groot en klein formaat), champagne toost (op verzoek biologisch)- picknick en reiskosten. Een trouwreportage van ±4 uur €550. Exclusief boek; twee albums, een mooi professioneel album voor €275 en een originele luxe album voor €475.

Voor de levering van de trouwfoto’s is het mogelijk om alle foto’s binnen twee dagen te ontvangen. Er is dan alleen tijd om de trouwfoto’s te controleren en waar nodig licht te bewerken, hiervoor geldt een lagere af te spreken prijs.

Portetten

Voor (familie)portretten en losse fotografieopdrachten: een fotoshoot, reken ik  €125 en op de zon- en feestdagen €140. Dit is inclusief de reiskosten*, een paar uur fotonabewerking en levering van alle foto’s (meestal 75 a 100 beelden) digitaal in klein (voor het gemakkelijk delen) en in het allergrootste formaat. Bij een fotoshoot van ±3 uur €350 – €395. 

Alle beelden kunnen ook gedrukt worden op giclée- canvas, dibond, hout, bamboe, aluminium of aluminium-acrylglas. Vervaardigd op topkwaliteit bij een professionele drukker voor vakfotografen.

Ik regel alles tot en met de verzending naar het huisadres.
Vraag gerust naar voorbeeldwerken.

Vanaf €125 maak ik hele originele fotoboeken.

*binnen de gemeenten Stedebroec, Drechterland, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen, daar buiten 0,25 per km.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sandra uit Numansdorp heeft geschreven op juli 19, 2022
Afgelopen zondag workshop gehad in de Oostvaardersplassen, zeer leuke ervaring. Enthousiasme van Servan werkt aanstekelijk en ook zijn kennis van de natuur is grenzeloos. Hij weet echt overal wel iets over te vertellen. Fijne hulp bij instellingen van de camera gehad etc. Echt genoten en ga binnenkort een andere workshop boeken. Tot gauw!