Prijzen

Prijzen Servan Ott Trouwfotografie

Bruiloft fotografie / trouwreportages

Voor een trouwreportage (dag) vraag ik €850. Dit is inclusief alle reportagefoto’s, champagne toost (op verzoek biologisch)- picknick en reiskosten. Een trouwreportage van ±4 uur €450. Exclusief boek; twee albums, een mooi professioneel album voor €275 en een originele luxe album voor €475.

Voor de levering van de trouwfoto’s is het mogelijk om alle foto’s binnen een dag te ontvangen. Er is dan alleen tijd om de trouwfoto’s te controleren en waar nodig licht te bewerken, hiervoor geldt een lagere af te spreken prijs.

 


Portetten

Voor portretten en losse fotografieopdrachten reken ik een uurtarief van €90 en op de zon- en feestdagen €100. Voor ±3 uur €225.
De prijs is inclusief de reiskosten* en levering van alle foto’s digitaal in het grootste formaat.

Bij aanlevering op hoogwaardig fotopapier gedrukt bij de fotograaf reken ik de volgende prijzen:

  • 13x18cm €2,50 (bij 10 of meer €2,20)
  • 15x21cm €4,50 (bij 5 of meer €3,50)
  • 20x30cm €10 (bij 3 of meer €7,50)
  • 30x45cm €20 (bij 3 of meer €15)

De foto’s kunnen ook vervaardigd worden op giclée- canvas, dibond, hout, bamboe, aluminium of aluminium-acrylglas. Gedrukt bij een professionele drukker voor vakfotografen en voor een scherpe prijs.
Ik regel alles tot en met de verzending naar het huisadres.
Vraag gerust naar voorbeeldwerken.

Vanaf €95 maak ik hele originele fotoboeken.

*binnen de gemeenten Stedebroec, Drechterland, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen, daar buiten 0,19 per km.

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops

Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie