Prijzen

Bruiloft fotografie / trouwreportages

Voor een trouwreportage (dag) vraag ik €850. Dit is inclusief alle reportagefoto’s, champagne toost (op verzoek biologisch)- picknick en reiskosten. Een trouwreportage van ±4 uur €450. Exclusief boek; twee albums, een mooi professioneel album voor €275 en een originele luxe album voor €475.

Voor de levering van de trouwfoto’s is het mogelijk om alle foto’s binnen een dag te ontvangen. Er is dan alleen tijd om de trouwfoto’s te controleren en waar nodig licht te bewerken, hiervoor geldt een lagere af te spreken prijs.

Portetten

Voor portretten en losse fotografieopdrachten reken ik een uurtarief van €90 en op de zon- en feestdagen €100. Voor ±3 uur €225.
De prijs is inclusief de reiskosten* en levering van alle foto’s digitaal in het grootste formaat.

Bij aanlevering op hoogwaardig fotopapier gedrukt bij de fotograaf reken ik de volgende prijzen:

  • 13x18cm €2,50 (bij 10 of meer €2,20)
  • 15x21cm €4,50 (bij 5 of meer €3,50)
  • 20x30cm €10 (bij 3 of meer €7,50)
  • 30x45cm €20 (bij 3 of meer €15)

 

De foto’s kunnen ook vervaardigd worden op giclée- canvas, dibond, hout, bamboe, aluminium of aluminium-acrylglas. Gedrukt bij een professionele drukker voor vakfotografen en voor een scherpe prijs.
Ik regel alles tot en met de verzending naar het huisadres.
Vraag gerust naar voorbeeldwerken.

Vanaf €95 maak ik hele originele fotoboeken.

*binnen de gemeenten Stedebroec, Drechterland, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen, daar buiten 0,19 per km.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Janco Alblas uit Dordrecht heeft geschreven op april 2, 2021:
Op uitnodiging van een vriendin, vandaag met z,n drieen een workshop gevolgd van Servan, locatie ‘de groene jonker’ Een inspirerende ochtend ! Servan vertelt vol passie over het vastleggen van vogels. En hij is zelf een kundig vogelaar en kon ook prima de technische kneepjes overdragen van fotografie inclusief de juiste camera instellingen. Nu nog een vaste vogelhut !!