Prijzen

Bruiloft fotografie / trouwreportages

Voor een trouwreportage (dag;±8 uur) vraag ik €1050. Dit is inclusief alle reportagefoto’s (groot en klein formaat), champagne toost (op verzoek biologisch)- picknick en reiskosten. Een trouwreportage van ±4 uur €550. Exclusief boek; twee albums, een mooi professioneel album voor €275 en een originele luxe album voor €475.

Voor de levering van de trouwfoto’s is het mogelijk om alle foto’s binnen twee dagen te ontvangen. Er is dan alleen tijd om de trouwfoto’s te controleren en waar nodig licht te bewerken, hiervoor geldt een lagere af te spreken prijs.

Portetten

Voor (familie)portretten en losse fotografieopdrachten: een fotoshoot, reken ik  €125 en op de zon- en feestdagen €140. Dit is inclusief de reiskosten*, een paar uur fotonabewerking en levering van alle foto’s digitaal in klein (voor het gemakkelijk delen) en in het allergrootste formaat. Bij een fotoshoot van ±3 uur €350 – €395. 

Alle beelden kunnen ook gedrukt worden op giclée- canvas, dibond, hout, bamboe, aluminium of aluminium-acrylglas. Vervaardigd op topkwaliteit bij een professionele drukker voor vakfotografen.

Ik regel alles tot en met de verzending naar het huisadres.
Vraag gerust naar voorbeeldwerken.

Vanaf €125 maak ik hele originele fotoboeken.

*binnen de gemeenten Stedebroec, Drechterland, Medemblik, Hoorn en Enkhuizen, daar buiten 0,25 per km.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!