Over Servan

Mei 2012.
Vroeg in de ochtend.  Een lepelaar blijft altijd bijzonder.
Deze lepelaar met een elzentakje voor zijn toekomstige woning ving ik precies op het juiste moment.
Publicaties: De levende planeet 2013, Frans Lanting
Vogels, lente nummer 2015

Het origineel, lepelaar met elzentakje – Haarlemmerliede

 

Sinds 2011 ben ik beroepsmatig met de natuurfotografie bezig. De natuurfotografie een uitgeschoten hobby, vanuit de interesse van kinds af aan voor de vogels, zoogdieren, vlinders en er op uit willen gaan. Met een groep op pad en workshops geven in de natuur, het uitdragen van de kennis en het plezier voor de natuurfotografie kwam met de start van mijn bedrijf. Vanaf die tijd organiseer ik gedurende het gehele jaar natuurfotografie en vogelfotografie workshops.

Geef workshops natuurfotografie en vogelfotografie voor volwassenen en kinderen in o.a. de Oostvaardersplassen, de Amsterdamse Waterleidingduinen, de pier van IJmuiden, de Groene Jonker, Texel, de Alde Faenen, de Zouweboezem en eiland Tiengemeten en organiseer korte natuurfotografie reizen naar o.a. Helgoland (Duitsland).

Eigen natuurfoto’s worden o.a. gepubliceerd in het blad Vogels van de Vogelbescherming, daarnaast fotografeer ik voor het WNF bij verschillende evenementen.

Alle natuurfoto’s zijn te koop (zie natuurfotografie verkoop)

 

Servan Ott Fotografie

Natuur,- en vogelfotografie albums

Natuurbeelden
Oostvaardersplassen
Vogels in vlucht
Jong
Abstract
Tanzania – Mensen en omgeving
Tanzania – Flora en Fauna
Fuut
Pestvogels
Helgoland
Texel
Lepelaars

Trouwfotografie en portretten

Een park in het voorjaar in volle bloei, een appelgaard vlak voor de oogst in september, de ideale locaties voor het maken van een trouwreportage. Het fotograferen van de mooiste dag vind ik als fotograaf erg bijzonder om bij aanwezig te mogen zijn. Ik heb veel inspiratie en creativiteit en weet bij de buiten-shoots de mooiste natuurrijke plekken en neem deze indien gewenst mee in de reportage.   

In de portretfotografie stuur ik aan op het fotograferen van de onbevangen momenten. Ik breng veel creativiteit in mijn beelden en besteed veel tijd aan de persoonlijk wensen en ideeën.
Lees hier meer over mijn trouwfotografie en portretfotografie.

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops

Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie