Natuurfotografie

Het plezier beleven aan de natuurfotografie en het geven van natuurfotografiewandelingen en workshops was voor mij de basis voor het starten van mijn bedrijf.

Mijn passie is om de natuur en specifiek de dieren op een bijzondere manier met de camera vast te leggen. Foto’s maken die verwondering oproepen en wat met je doen en dit te delen en aan anderen te leren via workshops en wandelingen. 

Het fascinerende en prachtige van een met de camera stilgezet beeld van een vogel in vlucht, zoals de sierlijke lepelaar. De liefdevolle blik van een paar baltsende futen of twee steigerende konikpaardhengsten. De schoonheid van een dagpauwoogvlinder, het paringsritueel van kluten of een pas uit het ei gekomen kluten pulletje, dat de omgeving verkent en vanaf minuut één haastig op zoek moet om zijn voedsel bij elkaar te sprokkelen. De klutenouders (net als grutto en kievit ouders) zorgen dat de pullen dit veilig kunnen doen, maar voeren hun jongen niet zoals de meeste vogels hun jongen voeren tijdens de eerste levensperiode.

In het nu zijn in de natuur met alle zintuigen. De vroege ochtend of avond, dauw, mist, zon, het seizoen, in de natuur ruiken, horen, zien, proeven en voelen. Het plezier en de intense vreugde die in het nu aanwezig is (en gesterkt wordt in de natuur) ervaren en mensen daarin meenemen.

 


Mijn eigen natuurfotografie beelden vind je in de Natuurfotografie galerij en zijn allemaal te bestellen, informeer ernaar, zie ook natuurfoto verkoop. Tevens staat in deze galerij een Deelnemer fotoalbum met de foto’s van deelnemers aan de workshops en wandelingen. 

Voor alle vragen over de natuurfotografie neem contact met me op. Voor de verkoop van mijn foto’s voor natuurfotografiebladen verwijs ik graag naar Buitenbeeld.nl

Natuurfotografie workshops fotografie in de Oostvaardersplassen Amsterdamse Waterleidingduinen eiland Tiengemeten Groene Jonker Balts van de fuut workshops

Dierenfotografie natuurfoto verkoop natuurfotografie cursus trouwfotografie in West Friesland trouwreportages Hoorn Enkhuizen Medemblik Amsterdam portretfotografie kinderfotografie huisdierenfotografie