Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
236 berichten.
Jacky uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op mei 6, 2016
6-5-2016 met Servan de Oostvaardersplassen bezocht. Wat is het fijn om met iemand door zo een mooi gebied te lopen, die veel kennis heeft van er speelt in de natuur. De vogels bij naam kan noemen en hun gedrag kent. En ze ook nog spot. Daarnaast tips geeft bij het vastleggen. het was een geslaagde ochtend. Groetjes, Jacky
Richard uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op april 23, 2016
Op 23 april 2016 de workshop natuurfotografie gedaan in de Oostvaardersplassen. We begonnen met de nodige uitleg over o.a. de camera. Daarna gingen we op pad om foto's te maken. Veel verschillende vogels kunnen fotograferen. Servan heeft veel kennis van de natuur en de dieren. Onderweg gaf hij ook de nodige tips en trucks. Kortom een aanrader om deze workshop te doen in dit prachtige gebied.
sonja Vlug uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op april 7, 2016
Woensdag 6-4-2016 mee gedaan aan de natuurfotografie workshop oostvaarderplassen. Genieten, wat meer kennis gekregen over de camera maar beter nog de leuke momenten onderweg. Servan ziet veel en kan er veel informatie over geven. Veel leuke foto,s gemaakt die een blijvende herinnering geven. Een aanrader voor elk niveau.
Lizette uit Workshop natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen heeft geschreven op februari 23, 2016
Afgelopen zondag mee geweest naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Genoten van de mooie natuur, de rust en de bevlogenheid van Servan. Mijn camera heb ik beter leren kennen er een hobby bijgekregen. De mooie plaatjes ga ik gebruiken voor mijn passie om te schilderen met olieverf.
Anna Stelloo uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op februari 15, 2016
Het was een super fotografie workshop in de Oostvaardersplassen. Veel geleerd en gezien en fantastisch gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar !
Lars heeft geschreven op december 21, 2015
Deze website ziet er erg goed uit! Ook leuk dat er zoveel intereactie op is! Complimenten 🙂
Fam. Plukkelmirj uit Onze bruiloft heeft geschreven op oktober 2, 2015
26-09-2015, de dag van onze leven! En dankzij de prachtige fotos van Servan kunnen wij er op een fantastische manier op terug kijken. Voor ons was de aandacht die Servan eraan besteed heel fijn. Vanaf het eerste moment luisterde hij goed naar onze wensen en speelde daarop in. Ook gedurende de dag was zijn inzet en creativiteit top. Niemand vraagt aan ons waar de fotos zijn genomen maar vooral wie! Servan nogmaals erg bedankt en voor wie een goede trouwfotograaf zoekt.. dan ben je op deze website op het goede ades!
Maaike Breukers uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op september 13, 2015
Hele leuke, leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen. Zeker de moeite waard om de natuurfotografie workshop te volgen, veel tips en trics informatie over de camera gehad. En natuurlijk hele mooie foto’s kunnen maken daardoor. Bedankt en tot de volgende workshop!! Remko & Maaike
Ina Lankhorst uit natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 16, 2015
Hallo Servan, Bedankt voor de workshop die we gisteren bij je hebben gedaan. Duidelijke leerzame powerpoint presentatie. Mooie omgeving om vele foto’s te kunnen maken en te experimenteren. Je vogel kennis en je enthousiasme geven een extra dimensie aan deze workshop. Je tips nemen we mee en we blijven oefenen. Groeten Ina
Rob Doorneveld uit Natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 16, 2015
Hallo Servan, Wat een geweldige dag heb jij er van gemaakt. Heb heel veel opgestoken van je tips en trics. Was al blij toen ik ter plaatse keek op de camera met de beelden. Thuis, op de pc kwam het pas echt tot leven. Stond eerlijk gezegd verbaasd over de prachtige foto’s die op mijn eigen camera stonden. Jouw aandeel en inzet is daar van grote invloed op geweest! Nog bedankt voor de fijne en leerzame dag en zeker “tot ziens” . Groeten van Marten en Rob
Liesbeth uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 15, 2015
Bedankt voor de interessante leerzame dag in de Oostvaardersplassen vandaag! (15-08-2015) zeker voor herhaling vatbaar! tot de volgende workshop! lies.
Stephie Butler uit Naturephotography workshop in the Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 2, 2015
Thank you for the most wonderful photography workshop in the Oostvaardersplassen yesterday, you taught me so much about how to use my camera. The Konik horses were amazing. I would also like to thank you for your patience in repeating it in English for me, it was very thoughtful of you and made it so more enjoyable to be part of the group.
Joke Lodewijks-Pijlmans uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 2, 2015
Op 1 augustus 2015 zijn Stephie en ik naar de Oostvaardersplassen geweest onder leiding van Servan Ott Fotografie. Ik heb veel geleerd en ontzettend veel gezien. Indrukwekkend om zo dicht bij de Konikspaarden te zijn en ze te fotograferen. Dank je wel Servan.
Denise van der Boom uit Workshop natuurfotografie Oostvaardersplassen heeft geschreven op augustus 1, 2015
Vanochtend een inspirerende en leerzame workshop gehad in de Oostvaardersplassen. Ik heb genoten en weer wat geleerd!
Michel van der Feer uit vogelkijkhutten Friesland heeft geschreven op juli 30, 2015
Hallo Servan, Leuk om je vanmiddag te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Zoals aangegeven zijn wij zeer geinteresseerd om een workshop in de vogelkijkhutten in Friesland bij te wonen en hoor graag van je wanneer de data bekend zijn. wens je mooie fotomomenten toe, groet, Michel van der Feer http://www.mf-natuurfotografie.nl
Johan en Janette Kreuk uit Natuurfotografie workshop in Enkhuizen heeft geschreven op mei 6, 2015
Hoi Servan, Wat heb ik genoten 15 april in Enkhuizen. De Futen waren niet meer op het plekje bij de aanlegsteiger, omdat de gemeente die zodanig heeft aangepast dat ze daar wegblijven. Gelukkig waren ze verderop ook goed te fotograferen, vanaf een steiger. We hebben de eerste Visdiefjes, de Zwaluwen gezien de Rietgors gehoord. Het enthousiasme van Servan is aanstekelijk, niet alleen wat fotograferen betreft, ook qua natuurkennis. We hadden de camera`s al opgeborgen, maar Servan weet met zijn tips en advies ons weer zover te krijgen dat we bijna in het donker de camera`s weer uitpakken en de haven met zijn lichten er mooi op weten te schieten. Dankjewel! Johan en Janette Kreuk
Anja Voorn uit Vogelkijkhutten Friesland heeft geschreven op mei 4, 2015
Servan hartelijk dank voor de schitterende workshop en dag in de vogelkijkhutten in Friesland. Het was een leerzame en hele mooie dag. En wat bofte gezien de omstendigheden met het weer. Vriendelijkste Groet Anja voorn
Herman Eggink uit Vogelkijkhutten Friesland heeft geschreven op april 28, 2015
Unieke dag gehad in Friesland bij boer Murk en zijn vogelkijkhutten. onvoorstelbaar 27 verschillende vogelsoorten gezien , van kemphanen, parende futen, bosruiter tot krakeenden ect. Ik ga niet te enthousiast erover schrijven want anders ben ik bang dat er teveel mensen heen gaan. Servan erg bedankt.
Geerie uit Vogelkijkhutten in Friesland heeft geschreven op april 25, 2015
Zondag 12 april een heel mooie fotodag gehad in de vogelkijkhutten in Friesland. De Kluten kwamen vlak voor de hut foerageren en ook iets verder naar achter, waar wij ook een aantal paringen hebben gezien. Er waren erg veel Grutto’s aanwezig. Het weer werkte ook erg goed mee, de gehele dag zon. Voor de Kluten zou een beetje bewolking geen kwaad kunnen. 🙂 De hele dag veel vogels voor de hutten gezien en met superveel foto’s thuisgekomen. Dus nog heel lang nagenieten van deze bijzondere fotodag.
Foeke de Jong heeft geschreven op maart 14, 2015
Hallo Servan, Het was een bijzonder plezierige ontmoeting bij de Pestvogels in Julianadorp. Samen schitterende uurtjes fotoplezier beleefd die voor beiden heel veel moois hebben opgeleverd. Mijn vrouw en ik hebben de tijd genomen om je site uitvoerig te bekijken en hebben heel veel moois langs zien komen. Vooral de vluchtfopnamen spreken ons aan Wij wensen je veel succes met het uitvoeren van al je doelstellingen. groet Els en Foeke
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Marcel Telman uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!