Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
249 berichten.
Dennis heeft geschreven op september 18, 2017
Servan heeft op 30 augustus 2017 onze trouwfoto's gemaakt. Alles was perfect voorbereidt en rustig vooraf met ons besproken, Servan heeft het zelfs voor elkaar gekregen om vlak voor onze huwelijksreis alvast wat foto's naar ons toe te sturen. Wat een prachtige foto's zijn het geworden en dat ondanks het regenachtige weer. Er is echt iets speciaals van gemaakt en wij zijn dan ook heel blij met het resultaat, zeer bedankt!
marinde heeft geschreven op september 17, 2017
In het gebied van de Oostvaarderplassen een natuurfotografie workshop gevolgd. Met dank aan Servan werden mooie plekken in het gebied gevonden waar de deelnemers alle tijd en ruimte kregen om oa paarden te fotograferen. En dat met eigen gekozen instellingen op de camera. Prachtig!
Esther Lasschuit heeft geschreven op september 16, 2017
Met veel enthousiasme en kennis over de natuur en fotografie heb je vandaag de workshop natuurfotografie in de Oostvaardersplassen gegeven. Ik heb veel geleerd over mijn camera en hoe ik zelf (zonder automatische stand) hele mooie foto's kan maken. Wie weet tot een volgende keer!
Sylvia heeft geschreven op september 16, 2017
Een super leuke en leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen!
Lenie uit De Groene Jonker heeft geschreven op augustus 15, 2017
Zondag 13-08-2017 was een top dag. Heel leuk en leerzaam. Bedankt!!
Rob de Langen uit Julianadorp heeft geschreven op augustus 7, 2017
Servan, afgelopen zaterdag in IJmuiden was een echte "eye " opener voor mij. Je hebt me vanuit het gemakkelijke "auto" foto-registratie, weten te stimuleren om me op weg te begeven naar het gecontroleerde fotograveren. Je hebt me echt omgeturned om voortaan in de A-modus te werken met de M-mode als ondersteuning. Ondanks dat ik nog veel moet leren en oefenen denk ik zeker op deze weg door te gaan
Henk van Nieuwenhuizen uit Haarlem heeft geschreven op augustus 4, 2017
Servan, bedankt voor deze workshop in de Oostvaardersplassen. Het was leerzaam en ik zal de M stand meer gaan gebruiken in de toekomst.
Mariët van Dusseldorp uit Loosdrecht heeft geschreven op augustus 3, 2017
Dank je wel Servan voor de uitleg en de ervaring wat er gebeurt tijdens het foto maken als ik de camera niet op de automatische stand heb staan. Moet er nog wel wat handigheid in krijgen maar het begin is er! ik kom zeker nog een keertje terug met mijn zoons. Groetjes Mariët
Ad Mekes uit Terheijden heeft geschreven op juli 16, 2017
Hallo Servan, Mijn zoon en ik zijn op 16 juli mee geweest in de oostvaardersplassen. We hebben veel geleerd, veel gezien en prachtige foto's gemaakt. Erg bedankt en... tot volgende keer
Nicolien en Hendrik Jan heeft geschreven op juli 15, 2017
2 juni 2017, onze trouwdag, Servan heeft deze dag prachtig vastgelegd, ontzettend mooie foto's. Een fantastische dag om op terug te kijken. Terug kijken met deze foto's maakt het nog meer een feestje, dankzij de foto's kunnen we het feest als het ware herbeleven.
Madeleine uit Zwijndrechr heeft geschreven op juni 12, 2017
Zondag 11-6: een hele leuke, leerzame ochtend fotos gemaakt in de Oostvaardersplassen onder begeleiding van Servan! Het was een prachtige dag en we hebben de meest fantastische dieren gezien! Servan wist de mooiste plekjes te vinden en had heel veel geduld en goede tips voor alle deelnemers! Beginner of wat meer gevorderd, hij maakt iedereen enthousiast en naast zijn fotografie kennis weet hij ook heel veel van de planten en de dieren die we zagen! Servan, bedankt voor alle goeie tips en natuurlijk voor het mogen gebruiken van jouw 100-400 mm lens! echt super! Ik kijk al uit naar je volgende workshop op Tiengemeten! Groetjes, Madeleine
Maurice Schalker uit Epe heeft geschreven op juni 5, 2017
Enige tijd geleden alweer een geweldige Natuurfotoworkshop gevolgd in de Oostvaardersplassen onder leiding van Servan Ott. Wat een geweldig leuke, leerzame en onderhoudende ervaring. Totaal besmet geraakt met natuurfotografie en daar waar is soms een vogeltje fotografeerde schiet ik nu bijna dagelijks de "mooiste" foto's Het grappige is dat ik nog bij iedere foto denk hoe kunnen we dat het beste aanpakken en terug denk aan de workshop. Servan enorm bedankt voor de bijgebrachte kennis van apparatuur en bovenal van de natuur!
Floor uit Hoorn heeft geschreven op juni 1, 2017
Servan, super bedankt voor de bijzondere en leerzame dag op Texel! Wij, mijn vader en ik, hebben enorm genoten. Leuk om te zien hoe bevlogen je met het fotograferen bezig bent en hoeveel je weet van de vogels die je fotografeert. Een hele kunst ook zo hebben we gemerkt. Maar we oefenen nog lekker door! Bedankt ook voor de foto's die je toegezonden hebt. Top!
Plonie uit LEUSDEN heeft geschreven op mei 29, 2017
Servan, bedankt voor de leerzame workshop in de Oostvaardersplassen. Ik heb de ochtend heel veel geleerd over natuurfotografie maar het was ook erg gaaf om jou te horen praten over de natuur op zich. Echt een aanrader om de workshop bij jou te volgen.
Piet heeft geschreven op mei 28, 2017
Servan, bedankt voor de mooie en leerzame workshop Natuurfotografie op zondag 21 mei jl. bij de Oostvaardersplassen. Ook dank aan de rest van de groep voor de tips en de gezelligheid.
Tineke heeft geschreven op mei 22, 2017
Hele leuke, gezellige, leerzame workshop in de Oostvaardersplassen gevolgd. Ik heb er erg van genoten! Servan, bedankt voor de goede begeleiding!
Natalie van Arkel uit Almere heeft geschreven op mei 18, 2017
Geniet de hele week al na van de vogelfotografieworkshop in IJmuiden zaterdag de 13e mei. Een lekkere sfeer, heerlijk op de rotsen geklauterd en met het advies van Servan nu eens gelukt om vogels mooi scherp te fotograferen!
Ellen uit Burgum heeft geschreven op mei 14, 2017
Vandaag genoten van een mooie en leerzame dag in de Oostvaardersplassen. Veel tips gekregen die door de fijne manier van uitleggen en laten zien goed blijven hangen. En natuurlijk ook weer veel gezien
Denise heeft geschreven op mei 13, 2017
Genoten van de workshop op de pier van IJmuiden.
herman Eggink uit Venhuizen heeft geschreven op mei 3, 2017
Met Servan op reis naar Estland geweest. Weer veel goede tips gekregen. Wat een magische ervaring was het die ene ochtend, 4 uur op, de korhoenders waren al aan het baltsen, het vroor 4 graden,de ongelofelijke stilte, het bolderen van de korhoenders en soms een schreeuw van een kraanvogel met de echo uit het bos en ook nog fantastische foto's.... Servan bedankt!!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sandra uit Numansdorp heeft geschreven op juli 19, 2022
Afgelopen zondag workshop gehad in de Oostvaardersplassen, zeer leuke ervaring. Enthousiasme van Servan werkt aanstekelijk en ook zijn kennis van de natuur is grenzeloos. Hij weet echt overal wel iets over te vertellen. Fijne hulp bij instellingen van de camera gehad etc. Echt genoten en ga binnenkort een andere workshop boeken. Tot gauw!