Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
234 berichten.
Tineke heeft geschreven op mei 22, 2017
Hele leuke, gezellige, leerzame workshop in de Oostvaardersplassen gevolgd. Ik heb er erg van genoten! Servan, bedankt voor de goede begeleiding!
Natalie van Arkel uit Almere heeft geschreven op mei 18, 2017
Geniet de hele week al na van de vogelfotografieworkshop in IJmuiden zaterdag de 13e mei. Een lekkere sfeer, heerlijk op de rotsen geklauterd en met het advies van Servan nu eens gelukt om vogels mooi scherp te fotograferen!
Ellen uit Burgum heeft geschreven op mei 14, 2017
Vandaag genoten van een mooie en leerzame dag in de Oostvaardersplassen. Veel tips gekregen die door de fijne manier van uitleggen en laten zien goed blijven hangen. En natuurlijk ook weer veel gezien
Denise heeft geschreven op mei 13, 2017
Genoten van de workshop op de pier van IJmuiden.
herman Eggink uit Venhuizen heeft geschreven op mei 3, 2017
Met Servan op reis naar Estland geweest. Weer veel goede tips gekregen. Wat een magische ervaring was het die ene ochtend, 4 uur op, de korhoenders waren al aan het baltsen, het vroor 4 graden,de ongelofelijke stilte, het bolderen van de korhoenders en soms een schreeuw van een kraanvogel met de echo uit het bos en ook nog fantastische foto's.... Servan bedankt!!
jukema uit Oosterbierum heeft geschreven op mei 2, 2017
Op 8 april een super interessante middag gehad met Servan. Veel geleerd over ons toestel en hoe fotos te maken, en zo hebben we nog meer plezier om van de natuur te genieten.
Denise heeft geschreven op april 15, 2017
Leuke workshop vanochtend weer in de Oostvaardersplassen!
Olaf uit Uithoorn heeft geschreven op april 11, 2017
Een fantastische en zeer leerzame workshop gehad bij de Oostvaardersplassen. Veel tips gehad waarmee ik direct aan de slag kon. Echt een aanrader.
Mirjam Mulder uit Enkhuizen heeft geschreven op maart 7, 2017
Afgelopen zaterdag weer eens meegegaan met Servan naar de Oostvaardersplassen. Het was wederom een heerlijke ochtend, met een gezellige groep medeliefhebbers. Ook al was ik al eens eerder meegeweest, toch nog weer wat geleerd. Servan bedankt!
Danielle heeft geschreven op maart 7, 2017
Bedankt voor de vele tips die ik heb gekregen tijdens de workshop natuurfotografie 4 maart 2017. Prachtig de Oostvaardersplassen!
Elise Verbaan uit Den Haag heeft geschreven op maart 5, 2017
Hoi Servan, dank je wel voor een leuke, leerzame en gezellige dag vandaag in de Groene Jonker. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn plezier in fotograferen met de telelens weer terug is. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en je enthousiasme en tot gauw bij een van de a andere workshops!
Bob en Susan uit Zaandam heeft geschreven op januari 24, 2017
Hoi Servan! Bedankt voor de super leuke dag. We hebben mooie foto's geschoten en erg genoten van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. We hebben de smaak te pakken en gaan zeker verder met fotograferen!
Corné uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op december 10, 2016
Was een super leuke dag! Veel geleerd over de instellingen van mijn camera. Waarschijnlijk tot juli.... groetjes
Denise uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op november 14, 2016
12 november weer een leuke en gezellige workshop gehad in de Oostvaardersplassen. Was weer top!
Deed uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 14, 2016
In september een workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Erg genoten en zo veel geleerd . Ik kom zeker weer! Mijn wens was meer kunnen met vogels in de vlucht. Nou dat lukt me steeds beter. Dankzij de tips en trucs die je ons gaf
Jarno uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 10, 2016
Op 1 oktober in de Oostvaardersplassen een fantastische workshop gevolgd. Naast de mooie en gezellige ochtend (en gedeelte van de middag) ook veel geleerd over theorie en dit in de praktijk gebracht. Ook zeker een aanrader voor mensen met een compact camera! Servan, bedankt en tot een volgende keer!
Dennis uit Natuurfotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen heeft geschreven op oktober 10, 2016
Was een fantastische dag, bedankt voor de leuke workshop!
Sarah Di Tucci uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 9, 2016
Wat een super leuke ochtend hebben wij gehad (9-10-16). Weer was heel goed. Leerzame tips gehad en als kers op de taart de baardmannetjes. Dank je wel Servan!
Jan Binnenmars uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 3, 2016
Afgelopen zaterdag de workshop Natuurfotografie gevolgd bij de Oostvaardersplassen. Wat een enorm mooie en leerzame dag! Van het begin tot het eind veel opgestoken van de instellingen van de camera en de wijze van fotograferen in de natuur. Daar waar zoveel prachtigs te zien is ook nog op de gevoelige plaat te krijgen. Doordat ik merk dat ik mijn ervaring zoveel deel met anderen, geeft aan dat het fantastisch was. Ik kan het elke natuurliefhebber die daarnaast deze schoonheid wil vastleggen deze workshop aanraden. Ik ga zeker op herhaling! Servan bedankt!!
Lianne uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op september 15, 2016
Wat een superervaring deze natuurfotografieworkshop! Het buiten zijn, het goed rondkijken, het languit in de paardenpoep liggen...maar vooral het enthousiasme en de vakkundige begeleiding van Servan maakten het tot een mooie ervaring!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Marcel Telman uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!