Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
236 berichten.
Karin uit Tjerkwerd heeft geschreven op april 23, 2018
Een prachtige natuurfotografieworkshop gevolgd. Ik heb genoten en een prachtige dag gehad. De volgende workshop bij Servan staat alweer gepland.
Wendeline uit Alkmaar heeft geschreven op maart 28, 2018
Geweldig mooie foto's van ons hele gezin, hij weet de mooie momenten feilloos te vangen! 😃
Elvira uit Haarlem heeft geschreven op januari 20, 2018
Fantastische zonnige winterse ochtend in de oostvaarders gehad. Servan bedankt voor je enthousiasme en passie! Absoluut een aanrader
Joost uit Hoogkarspel heeft geschreven op november 14, 2017
Leuke en interessante ochtend gehad in de OVP vorige week zondag met Servan, bedankt!
Danny uit Rotterdam heeft geschreven op november 9, 2017
Afgelopen zondag hebben wij een erg leuke workshop van Servan gevolgd in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. In de ochtend begonnen met theorie met goede tips en tricks, daarna kregen we snel de gelegenheid deze kennis toe te passen in het mooie natuurgebied waar voldoende dieren zijn te spotten!
Jurriaan uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op november 6, 2017
Afgelopen zondag met 11 anderen in de Oostvaardersplassen geweest. Erg leuke en zonnige ochtend gehad met naast de koffie&thee een goede uitleg over techniek van de camera en tips om er van basis tot gevorderd meer uit te halen dan je al wist. Daarna de beesten spotten. Naast veel paarden en (roof)vogels ook nog een vos! Erg leuk om je aan het werk te zien Servan, duidelijk met passie! Thanks!
Madeleine uit Zwijndrecht heeft geschreven op september 19, 2017
17-9 een leuke, zonnige en leerzame fotodag gehad in Tiengemeten. Onder de bezielende leiding van Servan prachtige close-ups kunnen maken van o.a. de mooie Schotse Hooglanders. Ook een lesje macrofotografie gekregen, wat tot mooie vlinder-fotos heeft geresulteerd! De koffie met koek en de middagsoep was ook heel lekker! 😉 Tot een volgend experiment! 😉
Dennis heeft geschreven op september 18, 2017
Servan heeft op 30 augustus 2017 onze trouwfoto's gemaakt. Alles was perfect voorbereidt en rustig vooraf met ons besproken, Servan heeft het zelfs voor elkaar gekregen om vlak voor onze huwelijksreis alvast wat foto's naar ons toe te sturen. Wat een prachtige foto's zijn het geworden en dat ondanks het regenachtige weer. Er is echt iets speciaals van gemaakt en wij zijn dan ook heel blij met het resultaat, zeer bedankt!
marinde heeft geschreven op september 17, 2017
In het gebied van de Oostvaarderplassen een natuurfotografie workshop gevolgd. Met dank aan Servan werden mooie plekken in het gebied gevonden waar de deelnemers alle tijd en ruimte kregen om oa paarden te fotograferen. En dat met eigen gekozen instellingen op de camera. Prachtig!
Esther Lasschuit heeft geschreven op september 16, 2017
Met veel enthousiasme en kennis over de natuur en fotografie heb je vandaag de workshop natuurfotografie in de Oostvaardersplassen gegeven. Ik heb veel geleerd over mijn camera en hoe ik zelf (zonder automatische stand) hele mooie foto's kan maken. Wie weet tot een volgende keer!
Sylvia heeft geschreven op september 16, 2017
Een super leuke en leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen!
Lenie uit De Groene Jonker heeft geschreven op augustus 15, 2017
Zondag 13-08-2017 was een top dag. Heel leuk en leerzaam. Bedankt!!
Rob de Langen uit Julianadorp heeft geschreven op augustus 7, 2017
Servan, afgelopen zaterdag in IJmuiden was een echte "eye " opener voor mij. Je hebt me vanuit het gemakkelijke "auto" foto-registratie, weten te stimuleren om me op weg te begeven naar het gecontroleerde fotograveren. Je hebt me echt omgeturned om voortaan in de A-modus te werken met de M-mode als ondersteuning. Ondanks dat ik nog veel moet leren en oefenen denk ik zeker op deze weg door te gaan
Henk van Nieuwenhuizen uit Haarlem heeft geschreven op augustus 4, 2017
Servan, bedankt voor deze workshop in de Oostvaardersplassen. Het was leerzaam en ik zal de M stand meer gaan gebruiken in de toekomst.
Mariët van Dusseldorp uit Loosdrecht heeft geschreven op augustus 3, 2017
Dank je wel Servan voor de uitleg en de ervaring wat er gebeurt tijdens het foto maken als ik de camera niet op de automatische stand heb staan. Moet er nog wel wat handigheid in krijgen maar het begin is er! ik kom zeker nog een keertje terug met mijn zoons. Groetjes Mariët
Ad Mekes uit Terheijden heeft geschreven op juli 16, 2017
Hallo Servan, Mijn zoon en ik zijn op 16 juli mee geweest in de oostvaardersplassen. We hebben veel geleerd, veel gezien en prachtige foto's gemaakt. Erg bedankt en... tot volgende keer
Nicolien en Hendrik Jan heeft geschreven op juli 15, 2017
2 juni 2017, onze trouwdag, Servan heeft deze dag prachtig vastgelegd, ontzettend mooie foto's. Een fantastische dag om op terug te kijken. Terug kijken met deze foto's maakt het nog meer een feestje, dankzij de foto's kunnen we het feest als het ware herbeleven.
Madeleine uit Zwijndrechr heeft geschreven op juni 12, 2017
Zondag 11-6: een hele leuke, leerzame ochtend fotos gemaakt in de Oostvaardersplassen onder begeleiding van Servan! Het was een prachtige dag en we hebben de meest fantastische dieren gezien! Servan wist de mooiste plekjes te vinden en had heel veel geduld en goede tips voor alle deelnemers! Beginner of wat meer gevorderd, hij maakt iedereen enthousiast en naast zijn fotografie kennis weet hij ook heel veel van de planten en de dieren die we zagen! Servan, bedankt voor alle goeie tips en natuurlijk voor het mogen gebruiken van jouw 100-400 mm lens! echt super! Ik kijk al uit naar je volgende workshop op Tiengemeten! Groetjes, Madeleine
Maurice Schalker uit Epe heeft geschreven op juni 5, 2017
Enige tijd geleden alweer een geweldige Natuurfotoworkshop gevolgd in de Oostvaardersplassen onder leiding van Servan Ott. Wat een geweldig leuke, leerzame en onderhoudende ervaring. Totaal besmet geraakt met natuurfotografie en daar waar is soms een vogeltje fotografeerde schiet ik nu bijna dagelijks de "mooiste" foto's Het grappige is dat ik nog bij iedere foto denk hoe kunnen we dat het beste aanpakken en terug denk aan de workshop. Servan enorm bedankt voor de bijgebrachte kennis van apparatuur en bovenal van de natuur!
Floor uit Hoorn heeft geschreven op juni 1, 2017
Servan, super bedankt voor de bijzondere en leerzame dag op Texel! Wij, mijn vader en ik, hebben enorm genoten. Leuk om te zien hoe bevlogen je met het fotograferen bezig bent en hoeveel je weet van de vogels die je fotografeert. Een hele kunst ook zo hebben we gemerkt. Maar we oefenen nog lekker door! Bedankt ook voor de foto's die je toegezonden hebt. Top!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Marcel Telman uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!