Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
207 berichten.
Olaf uit Uithoorn schreef op april 11, 2017:
Een fantastische en zeer leerzame workshop gehad bij de Oostvaardersplassen. Veel tips gehad waarmee ik direct aan de slag kon. Echt een aanrader.
Mirjam Mulder uit Enkhuizen schreef op maart 7, 2017:
Afgelopen zaterdag weer eens meegegaan met Servan naar de Oostvaardersplassen. Het was wederom een heerlijke ochtend, met een gezellige groep medeliefhebbers. Ook al was ik al eens eerder meegeweest, toch nog weer wat geleerd. Servan bedankt!
Danielle schreef op maart 7, 2017:
Bedankt voor de vele tips die ik heb gekregen tijdens de workshop natuurfotografie 4 maart 2017. Prachtig de Oostvaardersplassen!
Elise Verbaan uit Den Haag schreef op maart 5, 2017:
Hoi Servan, dank je wel voor een leuke, leerzame en gezellige dag vandaag in de Groene Jonker. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn plezier in fotograferen met de telelens weer terug is. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en je enthousiasme en tot gauw bij een van de a andere workshops!
Bob en Susan uit Zaandam schreef op januari 24, 2017:
Hoi Servan! Bedankt voor de super leuke dag. We hebben mooie foto's geschoten en erg genoten van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. We hebben de smaak te pakken en gaan zeker verder met fotograferen!
Corné uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op december 10, 2016:
Was een super leuke dag! Veel geleerd over de instellingen van mijn camera. Waarschijnlijk tot juli.... groetjes
Denise uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op november 14, 2016:
12 november weer een leuke en gezellige workshop gehad in de Oostvaardersplassen. Was weer top!
Deed uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 14, 2016:
In september een workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Erg genoten en zo veel geleerd . Ik kom zeker weer! Mijn wens was meer kunnen met vogels in de vlucht. Nou dat lukt me steeds beter. Dankzij de tips en trucs die je ons gaf
Jarno uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 10, 2016:
Op 1 oktober in de Oostvaardersplassen een fantastische workshop gevolgd. Naast de mooie en gezellige ochtend (en gedeelte van de middag) ook veel geleerd over theorie en dit in de praktijk gebracht. Ook zeker een aanrader voor mensen met een compact camera! Servan, bedankt en tot een volgende keer!
Dennis uit Natuurfotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen schreef op oktober 10, 2016:
Was een fantastische dag, bedankt voor de leuke workshop!
Sarah Di Tucci uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 9, 2016:
Wat een super leuke ochtend hebben wij gehad (9-10-16). Weer was heel goed. Leerzame tips gehad en als kers op de taart de baardmannetjes. Dank je wel Servan!
Jan Binnenmars uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op oktober 3, 2016:
Afgelopen zaterdag de workshop Natuurfotografie gevolgd bij de Oostvaardersplassen. Wat een enorm mooie en leerzame dag! Van het begin tot het eind veel opgestoken van de instellingen van de camera en de wijze van fotograferen in de natuur. Daar waar zoveel prachtigs te zien is ook nog op de gevoelige plaat te krijgen. Doordat ik merk dat ik mijn ervaring zoveel deel met anderen, geeft aan dat het fantastisch was. Ik kan het elke natuurliefhebber die daarnaast deze schoonheid wil vastleggen deze workshop aanraden. Ik ga zeker op herhaling! Servan bedankt!!
Lianne uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op september 15, 2016:
Wat een superervaring deze natuurfotografieworkshop! Het buiten zijn, het goed rondkijken, het languit in de paardenpoep liggen...maar vooral het enthousiasme en de vakkundige begeleiding van Servan maakten het tot een mooie ervaring!
Tonny uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen schreef op september 11, 2016:
Ik vond het een fantastische dag en heb genoten van de omgeving, jouw inspirerende manier van werken en het prachtige weer. Het was echt geweldig!
Geke Rutten uit Vogelfotografie workshops schreef op augustus 21, 2016:
Ik heb al verschillende keren workshops bij Servan gedaan. In mei ben ik naar de pier van IJmuiden geweest. Ondanks het slechte stormachtige weer was het een geweldige beleving. In juli ben ik naar de vogelkijkhut in Friesland geweest. De hut ligt prachtig op ooghoogte aan het water. De tweede hut kun je alleen bereiken met een boot. Niet zo spectaculair als in IJmuiden maar zeker zo waardevol. Hier kom je helemaal tot rust tussen de prachtige weide vogels. En ze zijn mooi te fotograferen. Afgelopen vrijdag, 19 augustus, ben ik naar de Oostvaardersplassen geweest. De paarden gezien en heel veel vlinders. Alle workshops met Servan zijn een fijne beleving. Hij is rustig, legt alles desnoods nog een keer uit en heeft oog voor spannende onderwerpen. Daarnaast heeft hij kennis van de natuur, wat erg handig is bij het maken van mooie foto's. Ik heb tot nu toe veel geleerd.
sonja vlug uit Vogelfotografie workshop Pier van IJmuiden schreef op augustus 18, 2016:
Zondag 14 augustus meegedaan aan de workshop op de pier van IJmuiden. Fantastische dag met mooi weer. Veel geleerd over de manier van fotograferen. proberen om de standaardplaatjes te vermijden maar meer te doen met het licht en het water. Voor mij drie nieuwe soorten gezien wat erg leuk was. Servan een geweldige leider die het beste uit je probeert te halen. kortom , geweldige dag en zal zeker weer een workshop gaan doen. Dank je wel Servan.
Guido Boland uit Vogelfotografie workshop Pier van IJmuiden schreef op augustus 15, 2016:
Op 14 augustus een workshop gevolgd op de pier en het strand van IJmuiden en een hele leuke en leerzame dag gehad. Servan is heel bevlogen en weet dat over te brengen, eerst middels een stukje theorie en daarna door tijdens het vele fotograferen praktische en handige tips en uitleg te geven. De pier biedt hier echt onverwacht veel leuke mogelijkheden voor. Heerlijk, leerzaam dagje, een aanrader voor iedereen die vogels wil (leren) fotograferen.
Twan uit Workshop Oostvaardersplassen 9 juli 2016 schreef op augustus 1, 2016:
Geweldige natuurfotografie workshop gehad bij de Oostvaardersplassen met Servan Ott. Servan was van begin tot eind (en zelfs een flinke poos na de eigenlijke eindtijd) erg bevlogen. Zijn enthousiasme en kennis maakte de workshop tot een groot succes. De ochtend begon met een op de praktijk gerichte theorie (bijv. direct uitleggen en oefenen waar bij ieders camera de besproken settings in te stellen zijn). Daarna geruime tijd het natuurgebied in waarbij Servan alle deelnemers (6) uitstekend begeleidde en individuele aanwijzingen gaf. Absoluut een aanrader!
Mieke schreef op juli 21, 2016:
Wat ziet je nieuwe site er mooi uit! Lekker veel te kijken en mooie foto's. Veel succes met je passie die ik met je deel!
Gitte Cooijmans schreef op juli 20, 2016:
Hoi Servan, wat een mooie website! wow! Je ziet aan alles dat fotograferen je grote passie is & je dit met hart & ziel doet. Prachtige foto's & teksten. Ik ben fan!!

Tip:

Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar schreef op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!