Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
212 berichten.
Ellen uit Burgum heeft geschreven op mei 14, 2017:
Vandaag genoten van een mooie en leerzame dag in de Oostvaardersplassen. Veel tips gekregen die door de fijne manier van uitleggen en laten zien goed blijven hangen. En natuurlijk ook weer veel gezien
Denise heeft geschreven op mei 13, 2017:
Genoten van de workshop op de pier van IJmuiden.
herman Eggink uit Venhuizen heeft geschreven op mei 3, 2017:
Met Servan op reis naar Estland geweest. Weer veel goede tips gekregen. Wat een magische ervaring was het die ene ochtend, 4 uur op, de korhoenders waren al aan het baltsen, het vroor 4 graden,de ongelofelijke stilte, het bolderen van de korhoenders en soms een schreeuw van een kraanvogel met de echo uit het bos en ook nog fantastische foto's.... Servan bedankt!!
jukema uit Oosterbierum heeft geschreven op mei 2, 2017:
Op 8 april een super interessante middag gehad met Servan. Veel geleerd over ons toestel en hoe fotos te maken, en zo hebben we nog meer plezier om van de natuur te genieten.
Denise heeft geschreven op april 15, 2017:
Leuke workshop vanochtend weer in de Oostvaardersplassen!
Olaf uit Uithoorn heeft geschreven op april 11, 2017:
Een fantastische en zeer leerzame workshop gehad bij de Oostvaardersplassen. Veel tips gehad waarmee ik direct aan de slag kon. Echt een aanrader.
Mirjam Mulder uit Enkhuizen heeft geschreven op maart 7, 2017:
Afgelopen zaterdag weer eens meegegaan met Servan naar de Oostvaardersplassen. Het was wederom een heerlijke ochtend, met een gezellige groep medeliefhebbers. Ook al was ik al eens eerder meegeweest, toch nog weer wat geleerd. Servan bedankt!
Danielle heeft geschreven op maart 7, 2017:
Bedankt voor de vele tips die ik heb gekregen tijdens de workshop natuurfotografie 4 maart 2017. Prachtig de Oostvaardersplassen!
Elise Verbaan uit Den Haag heeft geschreven op maart 5, 2017:
Hoi Servan, dank je wel voor een leuke, leerzame en gezellige dag vandaag in de Groene Jonker. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn plezier in fotograferen met de telelens weer terug is. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en je enthousiasme en tot gauw bij een van de a andere workshops!
Bob en Susan uit Zaandam heeft geschreven op januari 24, 2017:
Hoi Servan! Bedankt voor de super leuke dag. We hebben mooie foto's geschoten en erg genoten van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. We hebben de smaak te pakken en gaan zeker verder met fotograferen!
Corné uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op december 10, 2016:
Was een super leuke dag! Veel geleerd over de instellingen van mijn camera. Waarschijnlijk tot juli.... groetjes
Denise uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op november 14, 2016:
12 november weer een leuke en gezellige workshop gehad in de Oostvaardersplassen. Was weer top!
Deed uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 14, 2016:
In september een workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Erg genoten en zo veel geleerd . Ik kom zeker weer! Mijn wens was meer kunnen met vogels in de vlucht. Nou dat lukt me steeds beter. Dankzij de tips en trucs die je ons gaf
Jarno uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 10, 2016:
Op 1 oktober in de Oostvaardersplassen een fantastische workshop gevolgd. Naast de mooie en gezellige ochtend (en gedeelte van de middag) ook veel geleerd over theorie en dit in de praktijk gebracht. Ook zeker een aanrader voor mensen met een compact camera! Servan, bedankt en tot een volgende keer!
Dennis uit Natuurfotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen heeft geschreven op oktober 10, 2016:
Was een fantastische dag, bedankt voor de leuke workshop!
Sarah Di Tucci uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 9, 2016:
Wat een super leuke ochtend hebben wij gehad (9-10-16). Weer was heel goed. Leerzame tips gehad en als kers op de taart de baardmannetjes. Dank je wel Servan!
Jan Binnenmars uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op oktober 3, 2016:
Afgelopen zaterdag de workshop Natuurfotografie gevolgd bij de Oostvaardersplassen. Wat een enorm mooie en leerzame dag! Van het begin tot het eind veel opgestoken van de instellingen van de camera en de wijze van fotograferen in de natuur. Daar waar zoveel prachtigs te zien is ook nog op de gevoelige plaat te krijgen. Doordat ik merk dat ik mijn ervaring zoveel deel met anderen, geeft aan dat het fantastisch was. Ik kan het elke natuurliefhebber die daarnaast deze schoonheid wil vastleggen deze workshop aanraden. Ik ga zeker op herhaling! Servan bedankt!!
Lianne uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op september 15, 2016:
Wat een superervaring deze natuurfotografieworkshop! Het buiten zijn, het goed rondkijken, het languit in de paardenpoep liggen...maar vooral het enthousiasme en de vakkundige begeleiding van Servan maakten het tot een mooie ervaring!
Tonny uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op september 11, 2016:
Ik vond het een fantastische dag en heb genoten van de omgeving, jouw inspirerende manier van werken en het prachtige weer. Het was echt geweldig!
Geke Rutten uit Vogelfotografie workshops heeft geschreven op augustus 21, 2016:
Ik heb al verschillende keren workshops bij Servan gedaan. In mei ben ik naar de pier van IJmuiden geweest. Ondanks het slechte stormachtige weer was het een geweldige beleving. In juli ben ik naar de vogelkijkhut in Friesland geweest. De hut ligt prachtig op ooghoogte aan het water. De tweede hut kun je alleen bereiken met een boot. Niet zo spectaculair als in IJmuiden maar zeker zo waardevol. Hier kom je helemaal tot rust tussen de prachtige weide vogels. En ze zijn mooi te fotograferen. Afgelopen vrijdag, 19 augustus, ben ik naar de Oostvaardersplassen geweest. De paarden gezien en heel veel vlinders. Alle workshops met Servan zijn een fijne beleving. Hij is rustig, legt alles desnoods nog een keer uit en heeft oog voor spannende onderwerpen. Daarnaast heeft hij kennis van de natuur, wat erg handig is bij het maken van mooie foto's. Ik heb tot nu toe veel geleerd.
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!