Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
251 berichten.
Saskia uit Zwolle schreef op juli 21, 2018
Samen met mijn dochter Rianka en moeder Ellie heb ik de workshop op 14 juli bij de Alde Feanen gevolgd. Een mooi gebied in Friesland waar je onder goede begeleiding en na een grondige uitleg over sluitertijden, diafragma en IS0 waarden uitgebreid kunt oefenen. Al met al een leerzame en gezellige ochtend. Dank je wel, Servan!
Thea Potharst uit Assen schreef op juli 15, 2018
Gisteren een inspirerende natuurfotoworkshop gevolgd in de Alde Feanen. Veel geleerd over hoe je kunt kijken en bewegende beelden kunt ‘vangen’. En ik weet eindelijk hoe ik met mijn eigen camera kan spelen met het licht waardoor ik prachtige foto’s heb kunnen maken. Een hele goede stimulans om er vaker op uit te trekken met mijn camera!
Rietha uit Oosterwolde schreef op juli 9, 2018
Wat een fijne dag heb ik gisteren gehad bij de workshop in de vogelhut nabij Easterein. Ik moest er ( erg) vroeg mijn bed voor uit, maar het was meer dan de moeite waard! Het licht veranderde in de loop van de dag en ik heb prachtige foto's gemaakt. Graag tot een volgende keer Servan.
Frank en Ellen uit Uitgeest schreef op juli 8, 2018
Vandaag voor het eerst mee geweest met een workshop van Servan. Wij zijn onervaren met fotografie. Dankzij de tips en geduld van Servan hebben wij vandaag een aantal prachtige foto's geschoten in Friesland. Een aanrader voor een ieder die wil beginnen of meer ervaring wil opdoen in de fotografie!. Onze dank voor de mooie workshop! Gr. Frank en Ellen
Francien uit Heerenveen schreef op juni 11, 2018
Genoten van de workshop in de Alde Feanen! Aandacht voor iedereen persoonlijk en veel kennis van fotografie en de natuur. Zeker een aanrader!
Schier en Anneke schreef op juni 10, 2018
Servan . we hebben een mooie ochtend gehad zaterdag in de Alde Feanen. Je gaf een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van de camera .Niet meer op de automatische stand foto,s maken maar alles zelf instellen . Je kenis en je enthousiasme maken dat je na deze workshop meer met je camera gaat doen om mooiere foto's te maken Servan bedankt hiervoor, Schier en Anneke.
Rietha uit Oosterwolde schreef op juni 10, 2018
Servan, wat een bijzondere en leerzame ochtend had ik gisteren in de Alde Feanen. In een paar uur tijd heb ik een hoop geleerd. Dank je wel. Ik ga me snel opgeven voor de volgende workshop. Gr. Rietha
Margreet uit Norg schreef op juni 10, 2018
Servan, hartelijk dank voor de fijne, leerzame ochtend in de Alde Feanen! Veel geleerd en een goed gezelschap.
Natuurlijk Noorden uit Groningen schreef op juni 9, 2018
Beste Servan, Prachtig uw site! Hartelijke groet, Natuurlijk Noorden
Janette Kreuk uit Hoogwoud schreef op juni 7, 2018
Hoi Servan, we gingen vroeg met je opstap 4.15 uur. Eerst in Friesland de weidevogelhut, wat zit je daar toch mooi, zo op het water kijkend, een schouwspel van de vogels zo mooi dichtbij. De Kluut met zijn jonkies, bedrijvig door het water zevend. De bergeend met zijn prachtige kleuren. De lichtinvallen, het groen, prachtig. Daarna doorgereden naar de lepelaars, wat zijn de jonkies groot geworden. Klaar om uit te vliegen, de laatste oefeningen daarvoor, super. Met jouw bevlogen enthousiasme over het wel en wee van de vogels heb ik me weer opgeladen vol energie. dankjewel, ook namens Johan
Peter uit Alkmaar schreef op mei 22, 2018
Hoi Servan, bedankt voor je enthousiaste leiding afgelopen zaterdag in IJmuiden! We vonden het leuk en hebben mooie fotokansen gehad. Graag tot een volgende keer.
Bert Struiksma schreef op mei 14, 2018
Dank je wel Servan! We zijn heel tevreden over onze (vogel)foto’s dankzij jouw tips. Veel succes en wellicht tot ziens, Iris & Bert
Lars & Natascha uit Heerhugowaard schreef op april 28, 2018
Hele mooie foto's, top fotograaf! Wij zijn op 26 april getrouwd en gefotografeerd door Servan. Heel snel al de eerste selectie ontvangen. We zijn heel blij met de foto's, in één woord: wauw! Wij houden van een beetje gek en artistiek, dat is zeker gelukt! Bedankt voor alles! Lars & Natascha
Inge uit Harmelen schreef op april 25, 2018
Wat was het leuk om een Natuurfotografie Workshop van Servan te mogen krijgen! Zijn kennis over de Amsterdamse Waterleidingduinen en haar bewoners is groot en hij deelt deze graag. Feilloos leidt hij je naar de mooiste plekjes om o.a. vogeltjes, zwanen, hertjes en boomkikkertjes te kunnen fotograferen. Gedurende de workshop leer je je camera beter kennen en weet je na deze workshop ook foto's te maken op een andere stand dan AUTOMATIC. Super leuk! Ik heb echt mooie foto's kunnen maken.
Rob uit Maarssen schreef op april 25, 2018
Afgelopen zaterdag tijdens prachtig weer een erg leuke en leerzame workshop gehad van Servan. Ik ben het type die normaal gesproken de foto's op de automatische stand maakt. Servan geeft in korte tijd een duidelijk uitleg waardoor je meer uit je toestel weet te halen. Je leert ook op een andere manier naar flora en fauna te kijken. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Karin uit Tjerkwerd schreef op april 23, 2018
Een prachtige natuurfotografieworkshop gevolgd. Ik heb genoten en een prachtige dag gehad. De volgende workshop bij Servan staat alweer gepland.
Wendeline uit Alkmaar schreef op maart 28, 2018
Geweldig mooie foto's van ons hele gezin, hij weet de mooie momenten feilloos te vangen! 😃
Elvira uit Haarlem schreef op januari 20, 2018
Fantastische zonnige winterse ochtend in de oostvaarders gehad. Servan bedankt voor je enthousiasme en passie! Absoluut een aanrader
Joost uit Hoogkarspel schreef op november 14, 2017
Leuke en interessante ochtend gehad in de OVP vorige week zondag met Servan, bedankt!
Danny uit Rotterdam schreef op november 9, 2017
Afgelopen zondag hebben wij een erg leuke workshop van Servan gevolgd in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. In de ochtend begonnen met theorie met goede tips en tricks, daarna kregen we snel de gelegenheid deze kennis toe te passen in het mooie natuurgebied waar voldoende dieren zijn te spotten!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!