Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
219 berichten.
Lars & Natascha uit Heerhugowaard heeft geschreven op april 28, 2018:
Hele mooie foto's, top fotograaf! Wij zijn op 26 april getrouwd en gefotografeerd door Servan. Heel snel al de eerste selectie ontvangen. We zijn heel blij met de foto's, in één woord: wauw! Wij houden van een beetje gek en artistiek, dat is zeker gelukt! Bedankt voor alles! Lars & Natascha
Inge uit Harmelen heeft geschreven op april 25, 2018:
Wat was het leuk om een Natuurfotografie Workshop van Servan te mogen krijgen! Zijn kennis over de Amsterdamse Waterleidingduinen en haar bewoners is groot en hij deelt deze graag. Feilloos leidt hij je naar de mooiste plekjes om o.a. vogeltjes, zwanen, hertjes en boomkikkertjes te kunnen fotograferen. Gedurende de workshop leer je je camera beter kennen en weet je na deze workshop ook foto's te maken op een andere stand dan AUTOMATIC. Super leuk! Ik heb echt mooie foto's kunnen maken.
Rob uit Maarssen heeft geschreven op april 25, 2018:
Afgelopen zaterdag tijdens prachtig weer een erg leuke en leerzame workshop gehad van Servan. Ik ben het type die normaal gesproken de foto's op de automatische stand maakt. Servan geeft in korte tijd een duidelijk uitleg waardoor je meer uit je toestel weet te halen. Je leert ook op een andere manier naar flora en fauna te kijken. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Karin uit Tjerkwerd heeft geschreven op april 23, 2018:
Een prachtige natuurfotografieworkshop gevolgd. Ik heb genoten en een prachtige dag gehad. De volgende workshop bij Servan staat alweer gepland.
Wendeline uit Alkmaar heeft geschreven op maart 28, 2018:
Geweldig mooie foto's van ons hele gezin, hij weet de mooie momenten feilloos te vangen! 😃
Elvira uit Haarlem heeft geschreven op januari 20, 2018:
Fantastische zonnige winterse ochtend in de oostvaarders gehad. Servan bedankt voor je enthousiasme en passie! Absoluut een aanrader
Joost uit Hoogkarspel heeft geschreven op november 14, 2017:
Leuke en interessante ochtend gehad in de OVP vorige week zondag met Servan, bedankt!
Danny uit Rotterdam heeft geschreven op november 9, 2017:
Afgelopen zondag hebben wij een erg leuke workshop van Servan gevolgd in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. In de ochtend begonnen met theorie met goede tips en tricks, daarna kregen we snel de gelegenheid deze kennis toe te passen in het mooie natuurgebied waar voldoende dieren zijn te spotten!
Jurriaan uit Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen heeft geschreven op november 6, 2017:
Afgelopen zondag met 11 anderen in de Oostvaardersplassen geweest. Erg leuke en zonnige ochtend gehad met naast de koffie&thee een goede uitleg over techniek van de camera en tips om er van basis tot gevorderd meer uit te halen dan je al wist. Daarna de beesten spotten. Naast veel paarden en (roof)vogels ook nog een vos! Erg leuk om je aan het werk te zien Servan, duidelijk met passie! Thanks!
Madeleine uit Zwijndrecht heeft geschreven op september 19, 2017:
17-9 een leuke, zonnige en leerzame fotodag gehad in Tiengemeten. Onder de bezielende leiding van Servan prachtige close-ups kunnen maken van o.a. de mooie Schotse Hooglanders. Ook een lesje macrofotografie gekregen, wat tot mooie vlinder-fotos heeft geresulteerd! De koffie met koek en de middagsoep was ook heel lekker! 😉 Tot een volgend experiment! 😉
Dennis heeft geschreven op september 18, 2017:
Servan heeft op 30 augustus 2017 onze trouwfoto's gemaakt. Alles was perfect voorbereidt en rustig vooraf met ons besproken, Servan heeft het zelfs voor elkaar gekregen om vlak voor onze huwelijksreis alvast wat foto's naar ons toe te sturen. Wat een prachtige foto's zijn het geworden en dat ondanks het regenachtige weer. Er is echt iets speciaals van gemaakt en wij zijn dan ook heel blij met het resultaat, zeer bedankt!
marinde heeft geschreven op september 17, 2017:
In het gebied van de Oostvaarderplassen een natuurfotografie workshop gevolgd. Met dank aan Servan werden mooie plekken in het gebied gevonden waar de deelnemers alle tijd en ruimte kregen om oa paarden te fotograferen. En dat met eigen gekozen instellingen op de camera. Prachtig!
Esther Lasschuit heeft geschreven op september 16, 2017:
Met veel enthousiasme en kennis over de natuur en fotografie heb je vandaag de workshop natuurfotografie in de Oostvaardersplassen gegeven. Ik heb veel geleerd over mijn camera en hoe ik zelf (zonder automatische stand) hele mooie foto's kan maken. Wie weet tot een volgende keer!
Sylvia heeft geschreven op september 16, 2017:
Een super leuke en leerzame dag gehad in de Oostvaardersplassen!
Lenie uit De Groene Jonker heeft geschreven op augustus 15, 2017:
Zondag 13-08-2017 was een top dag. Heel leuk en leerzaam. Bedankt!!
Rob de Langen uit Julianadorp heeft geschreven op augustus 7, 2017:
Servan, afgelopen zaterdag in IJmuiden was een echte "eye " opener voor mij. Je hebt me vanuit het gemakkelijke "auto" foto-registratie, weten te stimuleren om me op weg te begeven naar het gecontroleerde fotograveren. Je hebt me echt omgeturned om voortaan in de A-modus te werken met de M-mode als ondersteuning. Ondanks dat ik nog veel moet leren en oefenen denk ik zeker op deze weg door te gaan
Henk van Nieuwenhuizen uit Haarlem heeft geschreven op augustus 4, 2017:
Servan, bedankt voor deze workshop in de Oostvaardersplassen. Het was leerzaam en ik zal de M stand meer gaan gebruiken in de toekomst.
Mariët van Dusseldorp uit Loosdrecht heeft geschreven op augustus 3, 2017:
Dank je wel Servan voor de uitleg en de ervaring wat er gebeurt tijdens het foto maken als ik de camera niet op de automatische stand heb staan. Moet er nog wel wat handigheid in krijgen maar het begin is er! ik kom zeker nog een keertje terug met mijn zoons. Groetjes Mariët
Ad Mekes uit Terheijden heeft geschreven op juli 16, 2017:
Hallo Servan, Mijn zoon en ik zijn op 16 juli mee geweest in de oostvaardersplassen. We hebben veel geleerd, veel gezien en prachtige foto's gemaakt. Erg bedankt en... tot volgende keer
Nicolien en Hendrik Jan heeft geschreven op juli 15, 2017:
2 juni 2017, onze trouwdag, Servan heeft deze dag prachtig vastgelegd, ontzettend mooie foto's. Een fantastische dag om op terug te kijken. Terug kijken met deze foto's maakt het nog meer een feestje, dankzij de foto's kunnen we het feest als het ware herbeleven.
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!