Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
251 berichten.
Liz uit Lelystad schreef op mei 5, 2019
Wat een ontzettend leuke Oostvaardersplassen workshop. Veel geleerd en ik kon alles vragen. Ik ben beginnend en stond tussen gemengde niveaus. Ik merkte daar helemaal niks van iedereen werd overal mee geholpen. Ik heb een compact camera en leerde daar goed mee om te gaan. Handmatig instellen was voor mij nog onbekend. Eenmaal thuis had ik door hoe geweldig leuk dat is. Bedankt!
Ida Bruynsteen uit Lekkerkerk schreef op mei 4, 2019
Op 27 april 2019 een workshop in de Weerribben- Wieden gevolgd bij Servan. We zijn gestart om 7 uur en ondanks het slechte weer was het heel leuk en leerzaam, het heeft mij weer gestimuleerd om meer mogelijkheden van mijn toestel te gebruiken. Servan bedankt hiervoor.
Kees Baas uit Purmerend schreef op april 15, 2019
He Servan. Afgelopen zaterdag samen met onze zoon Mark jouw workshop Natuurfotografie in de Oostvaardersplassen met je gedaan. We vonden het enorm leuk.. Wat een schitterend gebied. Het heeft mij en Mark geïnspireerd om ook met ons tweeën wat regelmatig natuurgebieden op te zoeken. Zeer mogelijk dat je ons nog eens ziet bij een nadere workshop. Je hebt mij toch weer wat wijzer gemaakt met de fotografie op het gebied van de "M" stand., etc. Echt een aanrader voor anderen om deze workshop ook te volgen in dit schitterende gebied
Sandra uit Amersfoort schreef op april 7, 2019
Vanmorgen een hele leuke en leerzame workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Veel gezien en opgestoken. Hartelijk dank Servan!
Ronald uit Culemborg schreef op april 7, 2019
Vanochtend zijn we door Servan getracteerd op een prachtige fotosafari door de Oostvaardersplassen, voorafgegaan door een heldere uitleg. Dank Servan voor je nuttige tips & tricks!
Cécile schreef op april 2, 2019
Een prachtige dag gehad in de vogelkijkhut in Friesland! Mooi zonnig weer, veel parende kluten, parende grutto's, paniek op het water door een ruigpootbuizerd, slobeenden, zelfs vroege kemphanen en veel goeie tips voor betere foto's. Dank voor weer een bijzondere dag Servan!
Steven uit Rotterdam schreef op maart 19, 2019
Last Sunday I had the opportunity to attend a workshop nature photography by Servan Ott in De Groene Jonker. Lots of beautiful birds, very useful tips and a few raindrops. Thanks for the great day and tips, I enjoyed it very much!
Gert uit Gouda schreef op maart 17, 2019
Net terug van een ochtend in de Groene Jonker. Prachtige natuurwandeling en ondertussen begrijpelijke en leerzame fotografietips. Aanrader!!
Marco Boeters uit Barendrecht schreef op maart 12, 2019
Afgelopen zaterdag een zeer leerzame dag gehad met de workshop natuurfotografie in de Amsterdamse Waterleiding Duinen.. Goede tips en trucs opgedaan tijdens deze workshop
Pieter De vries uit Rottevalle schreef op maart 10, 2019
Gisteren een prachtige leerzame dag gehad in het Amsterdamse Waterleidingduinen gebied met Servan .Mooie foto’s kunnen maken en vele tips gekregen, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Vr Gr Pieter
Martha uit Kenya schreef op januari 6, 2019
Had a great workshop in the Amsterdamse Waterleidingduinen, thanks Servan!
Cécile uit Utrecht schreef op december 6, 2018
het is al even geleden, maar wat een mooie en leerzame dag was het in september op Texel! Mooie lokaties en vooral goeie tips en uitleg, wat uiteindelijk een paar mooie plaatjes opleverde van o.a. kokmeeuwen en een valk. Graag doe ik in het voorjaar weer een nieuwe workshop! Dank je wel Servan!
Felicia uit Amsterdam schreef op november 28, 2018
Hoi Servan, Nogmaals bedankt voor de super leuke workshop afgelopen zondag in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen! Je uitleg was heel duidelijk en wat vertel jij gepassioneerd over de dieren en de natuur 🙂 Heel gaaf dat we met de vossen hebben rondgehangen, de grootste eend van Europa hebben gevonden en als verrassing een snoek hebben gespot! Ik ga lekker oefenen en kijk uit naar een volgende workshop! Thanks en groetjes! Felicia
Winnie Doornik uit Naaldwijk schreef op november 5, 2018
Zondagochtend 4 november 2018 een workshop gehad in het vogelparadijs de Groene Jonker. We hadden opdracht om foto's te maken in de M-stand(manual). Na alles ingesteld te hebben, gingen we op stap en konden we experimenteren. Vond het toch wel lastig in het begin. Na wat hulp van Servan w.b.t. de instellingen, mocht ik proberen om in de A-stand te fotograferen. Dit ging goed, foto's vond ik nu mooier. Bedankt Servan voor alle uitleg en tips.
Jolanda schreef op november 5, 2018
Zondag workshop in de Groene Jonker gehad. Veel geleerd van zijn praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Super bedankt! We komen zeker nog een keer terug!
Remi uit Den Haag schreef op oktober 30, 2018
Afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad in de Amsterdamse Waterleiding Duinen! Veel elementen geleerd van fotograferen. Denk aan sluitertijd, diafragma en iso. 3 belangrijke componenten tijdens het fotograferen. Kuddes herten gezien, vossen, wolkenluchten, startende zwanen! Voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Servan! Groetjes van ons. Elvira en Remi
Hendrik Krist uit Oudehorne schreef op oktober 16, 2018
Ik heb genoten van de fotoworkshop in de Alde Feanen en ook weer nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor de mooie en leerzame ochtend!
Manning uit Smilde schreef op oktober 8, 2018
Wij hebben een fantastische fotografiedag gehad met Servan op Texel. Heel veel geleerd en direct kunnen toepassen, bedankt voor de mooie dag!
Desiree schreef op augustus 16, 2018
Dank je wel Servan, voor de prachtige trouwfoto's! Je wist de belangrijke momenten op die dag precies op het juiste moment mooi vast te leggen. We hadden jou bewust uitgekozen, omdat je ook natuurfotograaf bent. Dat element zien we terug op de schitterende beelden: de natuur, de prachtige foto's en het vastleggen van het juiste moment. Nogmaals dank, dankzij jou hebben we schitterende tastbare herinneringen aan onze mooie trouwdag!
Marjolein en Marco uit heerhugowaard schreef op juli 22, 2018
Gisteren een hele leuke ochtend gehad in de oostvaardersplassen. Met behulp van Servan mooie foto's van de konikpaarden gemaakt. Veel geleerd over de mogelijkheden van de camera en de basisprincipes van fotografie. We zijn hierdoor enthousiast geworden en gaan veel oefenen!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!