Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
219 berichten.
Felicia uit Amsterdam heeft geschreven op november 28, 2018:
Hoi Servan, Nogmaals bedankt voor de super leuke workshop afgelopen zondag in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen! Je uitleg was heel duidelijk en wat vertel jij gepassioneerd over de dieren en de natuur 🙂 Heel gaaf dat we met de vossen hebben rondgehangen, de grootste eend van Europa hebben gevonden en als verrassing een snoek hebben gespot! Ik ga lekker oefenen en kijk uit naar een volgende workshop! Thanks en groetjes! Felicia
Winnie Doornik uit Naaldwijk heeft geschreven op november 5, 2018:
Zondagochtend 4 november 2018 een workshop gehad in het vogelparadijs de Groene Jonker. We hadden opdracht om foto's te maken in de M-stand(manual). Na alles ingesteld te hebben, gingen we op stap en konden we experimenteren. Vond het toch wel lastig in het begin. Na wat hulp van Servan w.b.t. de instellingen, mocht ik proberen om in de A-stand te fotograferen. Dit ging goed, foto's vond ik nu mooier. Bedankt Servan voor alle uitleg en tips.
Jolanda heeft geschreven op november 5, 2018:
Zondag workshop in de Groene Jonker gehad. Veel geleerd van zijn praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Super bedankt! We komen zeker nog een keer terug!
Remi uit Den Haag heeft geschreven op oktober 30, 2018:
Afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad in de Amsterdamse Waterleiding Duinen! Veel elementen geleerd van fotograferen. Denk aan sluitertijd, diafragma en iso. 3 belangrijke componenten tijdens het fotograferen. Kuddes herten gezien, vossen, wolkenluchten, startende zwanen! Voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Servan! Groetjes van ons. Elvira en Remi
Hendrik Krist uit Oudehorne heeft geschreven op oktober 16, 2018:
Ik heb genoten van de fotoworkshop in de Alde Feanen en ook weer nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor de mooie en leerzame ochtend!
Manning uit Smilde heeft geschreven op oktober 8, 2018:
Wij hebben een fantastische fotografiedag gehad met Servan op Texel. Heel veel geleerd en direct kunnen toepassen, bedankt voor de mooie dag!
Desiree heeft geschreven op augustus 16, 2018:
Dank je wel Servan, voor de prachtige trouwfoto's! Je wist de belangrijke momenten op die dag precies op het juiste moment mooi vast te leggen. We hadden jou bewust uitgekozen, omdat je ook natuurfotograaf bent. Dat element zien we terug op de schitterende beelden: de natuur, de prachtige foto's en het vastleggen van het juiste moment. Nogmaals dank, dankzij jou hebben we schitterende tastbare herinneringen aan onze mooie trouwdag!
Marjolein en Marco uit heerhugowaard heeft geschreven op juli 22, 2018:
Gisteren een hele leuke ochtend gehad in de oostvaardersplassen. Met behulp van Servan mooie foto's van de konikpaarden gemaakt. Veel geleerd over de mogelijkheden van de camera en de basisprincipes van fotografie. We zijn hierdoor enthousiast geworden en gaan veel oefenen!
Saskia uit Zwolle heeft geschreven op juli 21, 2018:
Samen met mijn dochter Rianka en moeder Ellie heb ik de workshop op 14 juli bij de Alde Feanen gevolgd. Een mooi gebied in Friesland waar je onder goede begeleiding en na een grondige uitleg over sluitertijden, diafragma en IS0 waarden uitgebreid kunt oefenen. Al met al een leerzame en gezellige ochtend. Dank je wel, Servan!
Thea Potharst uit Assen heeft geschreven op juli 15, 2018:
Gisteren een inspirerende natuurfotoworkshop gevolgd in de Alde Feanen. Veel geleerd over hoe je kunt kijken en bewegende beelden kunt ‘vangen’. En ik weet eindelijk hoe ik met mijn eigen camera kan spelen met het licht waardoor ik prachtige foto’s heb kunnen maken. Een hele goede stimulans om er vaker op uit te trekken met mijn camera!
Rietha uit Oosterwolde heeft geschreven op juli 9, 2018:
Wat een fijne dag heb ik gisteren gehad bij de workshop in de vogelhut nabij Easterein. Ik moest er ( erg) vroeg mijn bed voor uit, maar het was meer dan de moeite waard! Het licht veranderde in de loop van de dag en ik heb prachtige foto's gemaakt. Graag tot een volgende keer Servan.
Frank en Ellen uit Uitgeest heeft geschreven op juli 8, 2018:
Vandaag voor het eerst mee geweest met een workshop van Servan. Wij zijn onervaren met fotografie. Dankzij de tips en geduld van Servan hebben wij vandaag een aantal prachtige foto's geschoten in Friesland. Een aanrader voor een ieder die wil beginnen of meer ervaring wil opdoen in de fotografie!. Onze dank voor de mooie workshop! Gr. Frank en Ellen
Francien uit Heerenveen heeft geschreven op juni 11, 2018:
Genoten van de workshop in de Alde Feanen! Aandacht voor iedereen persoonlijk en veel kennis van fotografie en de natuur. Zeker een aanrader!
Schier en Anneke heeft geschreven op juni 10, 2018:
Servan . we hebben een mooie ochtend gehad zaterdag in de Alde Feanen. Je gaf een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van de camera .Niet meer op de automatische stand foto,s maken maar alles zelf instellen . Je kenis en je enthousiasme maken dat je na deze workshop meer met je camera gaat doen om mooiere foto's te maken Servan bedankt hiervoor, Schier en Anneke.
Rietha uit Oosterwolde heeft geschreven op juni 10, 2018:
Servan, wat een bijzondere en leerzame ochtend had ik gisteren in de Alde Feanen. In een paar uur tijd heb ik een hoop geleerd. Dank je wel. Ik ga me snel opgeven voor de volgende workshop. Gr. Rietha
Margreet uit Norg heeft geschreven op juni 10, 2018:
Servan, hartelijk dank voor de fijne, leerzame ochtend in de Alde Feanen! Veel geleerd en een goed gezelschap.
Natuurlijk Noorden uit Groningen heeft geschreven op juni 9, 2018:
Beste Servan, Prachtig uw site! Hartelijke groet, Natuurlijk Noorden
Janette Kreuk uit Hoogwoud heeft geschreven op juni 7, 2018:
Hoi Servan, we gingen vroeg met je opstap 4.15 uur. Eerst in Friesland de weidevogelhut, wat zit je daar toch mooi, zo op het water kijkend, een schouwspel van de vogels zo mooi dichtbij. De Kluut met zijn jonkies, bedrijvig door het water zevend. De bergeend met zijn prachtige kleuren. De lichtinvallen, het groen, prachtig. Daarna doorgereden naar de lepelaars, wat zijn de jonkies groot geworden. Klaar om uit te vliegen, de laatste oefeningen daarvoor, super. Met jouw bevlogen enthousiasme over het wel en wee van de vogels heb ik me weer opgeladen vol energie. dankjewel, ook namens Johan
Peter uit Alkmaar heeft geschreven op mei 22, 2018:
Hoi Servan, bedankt voor je enthousiaste leiding afgelopen zaterdag in IJmuiden! We vonden het leuk en hebben mooie fotokansen gehad. Graag tot een volgende keer.
Bert Struiksma heeft geschreven op mei 14, 2018:
Dank je wel Servan! We zijn heel tevreden over onze (vogel)foto’s dankzij jouw tips. Veel succes en wellicht tot ziens, Iris & Bert
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!