Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
247 berichten.
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!
Nanja uit Eindhoven heeft geschreven op oktober 18, 2019
Afgelopen zaterdag een workshop gedaan bij de Oostvaardersplassen. Was heel erg leerzaam! Hierbij ook zeker meer geleerd van de mogelijkheden van mijn camera.
Roelf uit Groningen heeft geschreven op oktober 15, 2019
Zaterdag met Servan op pad geweest in de Oostvaardersplassen. Was een bijzondere belevenis. Lekker gefotografeerd en nieuwe dingen geleerd. Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Amanda uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 14, 2019
Afgelopen zaterdag de natuurfotografie workshop gehad. Het was erg leuk! Servan heeft ook erg veel geduld en heeft tijd voor iedereen en elke vraag, zeer leerzaam en heel actief. Hier steek je echt wat van op. Ik ga zeker nog een keer mee in een ander gebied.
Aaron Koopstra heeft geschreven op oktober 12, 2019
Vandaag een natuurfotografie cursus gevolgd in de Oostvaardersplassen, heel erg veel geleerd. Ik heb een geweldige dag gehad. Hartelijk bedankt, en ik kom zeker terug voor een cursus in een ander gebied.
Judith - opDroomreis.nu uit Amersfoort heeft geschreven op augustus 19, 2019
Ha Servan, Took my new camera for a test run in the Oostvaardersplassen... Maar dan wel met hulp van een pro. Dank Servan Ott Fotografie voor de tips! Nu op naar Alaska en de beren... Thanks! Groetjes, Judith Maas eigenaar van opDroomreis.nu / www.opdroomreis.nu
Frederik Spreen uit IJsselstein heeft geschreven op augustus 19, 2019
Hallo Servan, op 17 augustus jouw workshop natuurfotografie gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik heb de cursus zeer gewaardeerd en vond het bijzonder hoe jij jouw vak als fotograaf combineert met de liefde en kennis van de natuur. Over bijna elk plantje en alle dieren wist je wel iets te vertellen., heel inspirerend! Vriendelijke groet, Frederik Spreen, IJsselstein
Remy Dirven uit Amsterdam heeft geschreven op juli 25, 2019
Hallo Servan, Wat een prachtige website heb je. Ik heb je ontmoet op de kunstmarkt in bergen afgelopen donderdag. Ik liep eerst langs je kraampje maar ik moest toch even terug komen gelijk want ik zag jou werk liggen en ik was erg verbaast hoe mooie foto je gemaakt had. Ik hoop op een dag ook een goede wildlife fotograaf te zijn. Misschien tot de volgende keer dan ga ik een keertje met je mee voor een workshop, lijkt me heel gaaf om eens mee te maken. Tot dan. Groet, Remy Dirven
Madeleine Nooteboom uit Zwijndrecht heeft geschreven op juli 16, 2019
Mijn eerste keer ijsvogels zien en fotograferen; een lang gekoesterde wens! Wat bijzonder en mooi! Dank voor de heerlijke ochtend!
Christel Garritsen uit Aadorp heeft geschreven op juni 9, 2019
Zaterdag 8 juni een workshop gehad van Servan op de Weerribben. Jammergenoeg geen zonnetje (wel een heel harde wind). Veel geleerd. Ondanks het mindere weer toch veel gezien. Genoeg tips en tricks gekregen om je foto's naar een next level te krijgen! Ik heb ervan genoten! De ochtend was te snel voorbij... Nogmaals dank!
Jan van Leeuwen uit Neptunus 10 heeft geschreven op juni 9, 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 een workshop op de Weerribben-wieden gedaan met Servan. Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden, werd het een inspirerende ochtend met de nodige tips en trucs om onze foto's naar een hoger niveau te brengen. Een ochtend vol passie voor fotografie. Ik heb ervan genoten, dankjewel!!
Joep Brummer heeft geschreven op mei 31, 2019
Het was een fantastische ochtend op de Pier van IJmuiden, praktisch en leerzaam. En wat een enthousiasme legt Servan aan de dag. Super!
Tom Boot uit Den Haag heeft geschreven op mei 13, 2019
Het was gisteren een heerlijk ontspannen dag in de Oostvaardersplassen. Genieten en leren, een mooie combinatie!
Jacqueline van Wijk uit Groningen heeft geschreven op mei 12, 2019
Vogelfotografie workshop gisteren bij de pier van IJmuiden met Servan, was super leuk! Kijk al uit naar de volgende excursie in Friesland
Jan Willem Mantel uit Amsterdam heeft geschreven op mei 11, 2019
Vandaag een geweldige workshop vogelfotografie gehad op de Pier van IJmuiden. Servan's enthousiasme en enorme kennis werkten zeer aanstekelijk!
Amy uit Enkhuizen heeft geschreven op mei 5, 2019
4 mei heb ik een erg leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik fotografeer nog niet heel lang, maar dat was geen probleem. Hij heeft veel uitgelegd en met vragen kon je altijd bij hem (en anderen in de groep) terecht, heb een hele leuke en interessante ochtend gehad. Bedankt Servan!
Liz uit Lelystad heeft geschreven op mei 5, 2019
Wat een ontzettend leuke Oostvaardersplassen workshop. Veel geleerd en ik kon alles vragen. Ik ben beginnend en stond tussen gemengde niveaus. Ik merkte daar helemaal niks van iedereen werd overal mee geholpen. Ik heb een compact camera en leerde daar goed mee om te gaan. Handmatig instellen was voor mij nog onbekend. Eenmaal thuis had ik door hoe geweldig leuk dat is. Bedankt!
Ida Bruynsteen uit Lekkerkerk heeft geschreven op mei 4, 2019
Op 27 april 2019 een workshop in de Weerribben- Wieden gevolgd bij Servan. We zijn gestart om 7 uur en ondanks het slechte weer was het heel leuk en leerzaam, het heeft mij weer gestimuleerd om meer mogelijkheden van mijn toestel te gebruiken. Servan bedankt hiervoor.
Kees Baas uit Purmerend heeft geschreven op april 15, 2019
He Servan. Afgelopen zaterdag samen met onze zoon Mark jouw workshop Natuurfotografie in de Oostvaardersplassen met je gedaan. We vonden het enorm leuk.. Wat een schitterend gebied. Het heeft mij en Mark geïnspireerd om ook met ons tweeën wat regelmatig natuurgebieden op te zoeken. Zeer mogelijk dat je ons nog eens ziet bij een nadere workshop. Je hebt mij toch weer wat wijzer gemaakt met de fotografie op het gebied van de "M" stand., etc. Echt een aanrader voor anderen om deze workshop ook te volgen in dit schitterende gebied
Sandra uit Amersfoort heeft geschreven op april 7, 2019
Vanmorgen een hele leuke en leerzame workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Veel gezien en opgestoken. Hartelijk dank Servan!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sandra uit Numansdorp heeft geschreven op juli 19, 2022
Afgelopen zondag workshop gehad in de Oostvaardersplassen, zeer leuke ervaring. Enthousiasme van Servan werkt aanstekelijk en ook zijn kennis van de natuur is grenzeloos. Hij weet echt overal wel iets over te vertellen. Fijne hulp bij instellingen van de camera gehad etc. Echt genoten en ga binnenkort een andere workshop boeken. Tot gauw!