Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
251 berichten.
Vincent & Merlijn uit Haarlem schreef op maart 17, 2020
Wij hebben een super leuke en vooral leerzame natuurfotografie-workshop gedaan in 'de Groene Jonker'. Servan was heel behulpzaam, regelde voor ons een extra camera en ging ondanks een beperkt aantal aanmeldingen met ons op pad. Servan, bedankt!
Gerrit uit Zoetermeer schreef op maart 7, 2020
Was een hele geslaagd dag. Weer veel geleerd ook al was het voor de tweede keer. Het fotograveren van de Koniks onverwachts en onvergetelijk leuk! Servan vertelt vol enthousiasme en met hart voor de natuur. Vogelkennis prima in orde ook!
Ed Hogendoorn uit Spijkenisse schreef op maart 7, 2020
Zaterdag 7 maart 2020 een natuurfotografieworkshop gedaan in de Oostvaardersplassen. Leuke dag, mooi weer, veel geleerd, veel gezien en een gezellige groep. Wie weet nog een vervolg.
Monique uit Wormerveer schreef op maart 7, 2020
Vandaag naar oostvaardersplassen geweest. Prachtig weer en veel opgestoken. Ga zeker nog eens op cursus. Aanrader.
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar schreef op februari 16, 2020
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!
Nanja uit Eindhoven schreef op oktober 18, 2019
Afgelopen zaterdag een workshop gedaan bij de Oostvaardersplassen. Was heel erg leerzaam! Hierbij ook zeker meer geleerd van de mogelijkheden van mijn camera.
Roelf uit Groningen schreef op oktober 15, 2019
Zaterdag met Servan op pad geweest in de Oostvaardersplassen. Was een bijzondere belevenis. Lekker gefotografeerd en nieuwe dingen geleerd. Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Amanda uit Amersfoort schreef op oktober 14, 2019
Afgelopen zaterdag de natuurfotografie workshop gehad. Het was erg leuk! Servan heeft ook erg veel geduld en heeft tijd voor iedereen en elke vraag, zeer leerzaam en heel actief. Hier steek je echt wat van op. Ik ga zeker nog een keer mee in een ander gebied.
Aaron Koopstra schreef op oktober 12, 2019
Vandaag een natuurfotografie cursus gevolgd in de Oostvaardersplassen, heel erg veel geleerd. Ik heb een geweldige dag gehad. Hartelijk bedankt, en ik kom zeker terug voor een cursus in een ander gebied.
Judith - opDroomreis.nu uit Amersfoort schreef op augustus 19, 2019
Ha Servan, Took my new camera for a test run in the Oostvaardersplassen... Maar dan wel met hulp van een pro. Dank Servan Ott Fotografie voor de tips! Nu op naar Alaska en de beren... Thanks! Groetjes, Judith Maas eigenaar van opDroomreis.nu / www.opdroomreis.nu
Frederik Spreen uit IJsselstein schreef op augustus 19, 2019
Hallo Servan, op 17 augustus jouw workshop natuurfotografie gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik heb de cursus zeer gewaardeerd en vond het bijzonder hoe jij jouw vak als fotograaf combineert met de liefde en kennis van de natuur. Over bijna elk plantje en alle dieren wist je wel iets te vertellen., heel inspirerend! Vriendelijke groet, Frederik Spreen, IJsselstein
Remy Dirven uit Amsterdam schreef op juli 25, 2019
Hallo Servan, Wat een prachtige website heb je. Ik heb je ontmoet op de kunstmarkt in bergen afgelopen donderdag. Ik liep eerst langs je kraampje maar ik moest toch even terug komen gelijk want ik zag jou werk liggen en ik was erg verbaast hoe mooie foto je gemaakt had. Ik hoop op een dag ook een goede wildlife fotograaf te zijn. Misschien tot de volgende keer dan ga ik een keertje met je mee voor een workshop, lijkt me heel gaaf om eens mee te maken. Tot dan. Groet, Remy Dirven
Madeleine Nooteboom uit Zwijndrecht schreef op juli 16, 2019
Mijn eerste keer ijsvogels zien en fotograferen; een lang gekoesterde wens! Wat bijzonder en mooi! Dank voor de heerlijke ochtend!
Christel Garritsen uit Aadorp schreef op juni 9, 2019
Zaterdag 8 juni een workshop gehad van Servan op de Weerribben. Jammergenoeg geen zonnetje (wel een heel harde wind). Veel geleerd. Ondanks het mindere weer toch veel gezien. Genoeg tips en tricks gekregen om je foto's naar een next level te krijgen! Ik heb ervan genoten! De ochtend was te snel voorbij... Nogmaals dank!
Jan van Leeuwen uit Neptunus 10 schreef op juni 9, 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 een workshop op de Weerribben-wieden gedaan met Servan. Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden, werd het een inspirerende ochtend met de nodige tips en trucs om onze foto's naar een hoger niveau te brengen. Een ochtend vol passie voor fotografie. Ik heb ervan genoten, dankjewel!!
Joep Brummer schreef op mei 31, 2019
Het was een fantastische ochtend op de Pier van IJmuiden, praktisch en leerzaam. En wat een enthousiasme legt Servan aan de dag. Super!
Tom Boot uit Den Haag schreef op mei 13, 2019
Het was gisteren een heerlijk ontspannen dag in de Oostvaardersplassen. Genieten en leren, een mooie combinatie!
Jacqueline van Wijk uit Groningen schreef op mei 12, 2019
Vogelfotografie workshop gisteren bij de pier van IJmuiden met Servan, was super leuk! Kijk al uit naar de volgende excursie in Friesland
Jan Willem Mantel uit Amsterdam schreef op mei 11, 2019
Vandaag een geweldige workshop vogelfotografie gehad op de Pier van IJmuiden. Servan's enthousiasme en enorme kennis werkten zeer aanstekelijk!
Amy uit Enkhuizen schreef op mei 5, 2019
4 mei heb ik een erg leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik fotografeer nog niet heel lang, maar dat was geen probleem. Hij heeft veel uitgelegd en met vragen kon je altijd bij hem (en anderen in de groep) terecht, heb een hele leuke en interessante ochtend gehad. Bedankt Servan!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!