Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
219 berichten.
Madeleine Nooteboom uit Zwijndrecht heeft geschreven op juli 16, 2019:
Mijn eerste keer ijsvogels zien en fotograferen; een lang gekoesterde wens! Wat bijzonder en mooi! Dank voor de heerlijke ochtend!
Christel Garritsen uit Aadorp heeft geschreven op juni 9, 2019:
Zaterdag 8 juni een workshop gehad van Servan op de Weerribben. Jammergenoeg geen zonnetje (wel een heel harde wind). Veel geleerd. Ondanks het mindere weer toch veel gezien. Genoeg tips en tricks gekregen om je foto's naar een next level te krijgen! Ik heb ervan genoten! De ochtend was te snel voorbij... Nogmaals dank!
Jan van Leeuwen uit Neptunus 10 heeft geschreven op juni 9, 2019:
Op zaterdag 8 juni 2019 een workshop op de Weerribben-wieden gedaan met Servan. Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden, werd het een inspirerende ochtend met de nodige tips en trucs om onze foto's naar een hoger niveau te brengen. Een ochtend vol passie voor fotografie. Ik heb ervan genoten, dankjewel!!
Joep Brummer heeft geschreven op mei 31, 2019:
Het was een fantastische ochtend op de Pier van IJmuiden, praktisch en leerzaam. En wat een enthousiasme legt Servan aan de dag. Super!
Tom Boot uit Den Haag heeft geschreven op mei 13, 2019:
Het was gisteren een heerlijk ontspannen dag in de Oostvaardersplassen. Genieten en leren, een mooie combinatie!
Jacqueline van Wijk uit Groningen heeft geschreven op mei 12, 2019:
Vogelfotografie workshop gisteren bij de pier van IJmuiden met Servan, was super leuk! Kijk al uit naar de volgende excursie in Friesland
Jan Willem Mantel uit Amsterdam heeft geschreven op mei 11, 2019:
Vandaag een geweldige workshop vogelfotografie gehad op de Pier van IJmuiden. Servan's enthousiasme en enorme kennis werkten zeer aanstekelijk!
Amy uit Enkhuizen heeft geschreven op mei 5, 2019:
4 mei heb ik een erg leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik fotografeer nog niet heel lang, maar dat was geen probleem. Hij heeft veel uitgelegd en met vragen kon je altijd bij hem (en anderen in de groep) terecht, heb een hele leuke en interessante ochtend gehad. Bedankt Servan!
Liz uit Lelystad heeft geschreven op mei 5, 2019:
Wat een ontzettend leuke Oostvaardersplassen workshop. Veel geleerd en ik kon alles vragen. Ik ben beginnend en stond tussen gemengde niveaus. Ik merkte daar helemaal niks van iedereen werd overal mee geholpen. Ik heb een compact camera en leerde daar goed mee om te gaan. Handmatig instellen was voor mij nog onbekend. Eenmaal thuis had ik door hoe geweldig leuk dat is. Bedankt!
Ida Bruynsteen uit Lekkerkerk heeft geschreven op mei 4, 2019:
Op 27 april 2019 een workshop in de Weerribben- Wieden gevolgd bij Servan. We zijn gestart om 7 uur en ondanks het slechte weer was het heel leuk en leerzaam, het heeft mij weer gestimuleerd om meer mogelijkheden van mijn toestel te gebruiken. Servan bedankt hiervoor.
Kees Baas uit Purmerend heeft geschreven op april 15, 2019:
He Servan. Afgelopen zaterdag samen met onze zoon Mark jouw workshop Natuurfotografie in de Oostvaardersplassen met je gedaan. We vonden het enorm leuk.. Wat een schitterend gebied. Het heeft mij en Mark geïnspireerd om ook met ons tweeën wat regelmatig natuurgebieden op te zoeken. Zeer mogelijk dat je ons nog eens ziet bij een nadere workshop. Je hebt mij toch weer wat wijzer gemaakt met de fotografie op het gebied van de "M" stand., etc. Echt een aanrader voor anderen om deze workshop ook te volgen in dit schitterende gebied
Sandra uit Amersfoort heeft geschreven op april 7, 2019:
Vanmorgen een hele leuke en leerzame workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen. Veel gezien en opgestoken. Hartelijk dank Servan!
Ronald uit Culemborg heeft geschreven op april 7, 2019:
Vanochtend zijn we door Servan getracteerd op een prachtige fotosafari door de Oostvaardersplassen, voorafgegaan door een heldere uitleg. Dank Servan voor je nuttige tips & tricks!
Cécile heeft geschreven op april 2, 2019:
Een prachtige dag gehad in de vogelkijkhut in Friesland! Mooi zonnig weer, veel parende kluten, parende grutto's, paniek op het water door een ruigpootbuizerd, slobeenden, zelfs vroege kemphanen en veel goeie tips voor betere foto's. Dank voor weer een bijzondere dag Servan!
Steven uit Rotterdam heeft geschreven op maart 19, 2019:
Last Sunday I had the opportunity to attend a workshop nature photography by Servan Ott in De Groene Jonker. Lots of beautiful birds, very useful tips and a few raindrops. Thanks for the great day and tips, I enjoyed it very much!
Gert uit Gouda heeft geschreven op maart 17, 2019:
Net terug van een ochtend in de Groene Jonker. Prachtige natuurwandeling en ondertussen begrijpelijke en leerzame fotografietips. Aanrader!!
Marco Boeters uit Barendrecht heeft geschreven op maart 12, 2019:
Afgelopen zaterdag een zeer leerzame dag gehad met de workshop natuurfotografie in de Amsterdamse Waterleiding Duinen.. Goede tips en trucs opgedaan tijdens deze workshop
Pieter De vries uit Rottevalle heeft geschreven op maart 10, 2019:
Gisteren een prachtige leerzame dag gehad in het Amsterdamse Waterleidingduinen gebied met Servan .Mooie foto’s kunnen maken en vele tips gekregen, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Vr Gr Pieter
Martha uit Kenya heeft geschreven op januari 6, 2019:
Had a great workshop in the Amsterdamse Waterleidingduinen, thanks Servan!
Cécile uit Utrecht heeft geschreven op december 6, 2018:
het is al even geleden, maar wat een mooie en leerzame dag was het in september op Texel! Mooie lokaties en vooral goeie tips en uitleg, wat uiteindelijk een paar mooie plaatjes opleverde van o.a. kokmeeuwen en een valk. Graag doe ik in het voorjaar weer een nieuwe workshop! Dank je wel Servan!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!