Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
236 berichten.
Gerard uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op juli 13, 2020
12-7-202 een hele mooie en leerzame workshop "natuurfotografie" gehad in de Oostvaardersplassen. Een erg mooi natuurgebied waar voor de oplettende persoon zeer veel te zien is. goede uitleg, mooie tips en veel geleerd en gezien. TOP
Patrick uit Zwijndrecht heeft geschreven op juni 23, 2020
Zaterdag 20 juni een ontzettend leuke workshop gehad bij de Zouwe boezem. Wat een mooie locatie. Veel goede tips gehad voor het maken van foto's. Servan heeft veel kennis en door de kleine groep heeft hij tijd voor iedereen. We hadden ook een hele leuke gevarieerde groep. Beginners en gevorderden door elkaar maar vooral ook allemaal even enthousiast. Ik ga zeker nog een keer met je mee Servan, bedankt voor een hele leuke ochtend!
Martin Hlmich uit Rhoon heeft geschreven op juni 21, 2020
Zaterdag 20 juni een bezoek gebracht aan de Zouweboezem onder begeleiding van Servan. Relaxte fotograaf met veel kennis over de vogels die we tegen kwamen. We gaan elkaar zeker nog eens treffen Servan!
Yvonne Manning uit Smilde heeft geschreven op juni 14, 2020
Afgelopen vrijdag een topavond gehad! Samen met Servan vosjes opgezocht en gefotografeerd. Bedankt voor je tips Servan!
Amber Koehoorn uit Amsterdam heeft geschreven op mei 5, 2020
Vanochtend met Servan mee geweest om ijsvogels te fotograferen! Dankzij Servan heb ik heel wat mooie foto’s kunnen maken. Bedankt voor de tips en gezelligheid! Het was een top ochtend!
Vincent & Merlijn uit Haarlem heeft geschreven op maart 17, 2020
Wij hebben een super leuke en vooral leerzame natuurfotografie-workshop gedaan in 'de Groene Jonker'. Servan was heel behulpzaam, regelde voor ons een extra camera en ging ondanks een beperkt aantal aanmeldingen met ons op pad. Servan, bedankt!
Gerrit uit Zoetermeer heeft geschreven op maart 7, 2020
Was een hele geslaagd dag. Weer veel geleerd ook al was het voor de tweede keer. Het fotograveren van de Koniks onverwachts en onvergetelijk leuk! Servan vertelt vol enthousiasme en met hart voor de natuur. Vogelkennis prima in orde ook!
Ed Hogendoorn uit Spijkenisse heeft geschreven op maart 7, 2020
Zaterdag 7 maart 2020 een natuurfotografieworkshop gedaan in de Oostvaardersplassen. Leuke dag, mooi weer, veel geleerd, veel gezien en een gezellige groep. Wie weet nog een vervolg.
Monique uit Wormerveer heeft geschreven op maart 7, 2020
Vandaag naar oostvaardersplassen geweest. Prachtig weer en veel opgestoken. Ga zeker nog eens op cursus. Aanrader.
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!
Nanja uit Eindhoven heeft geschreven op oktober 18, 2019
Afgelopen zaterdag een workshop gedaan bij de Oostvaardersplassen. Was heel erg leerzaam! Hierbij ook zeker meer geleerd van de mogelijkheden van mijn camera.
Roelf uit Groningen heeft geschreven op oktober 15, 2019
Zaterdag met Servan op pad geweest in de Oostvaardersplassen. Was een bijzondere belevenis. Lekker gefotografeerd en nieuwe dingen geleerd. Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Amanda uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 14, 2019
Afgelopen zaterdag de natuurfotografie workshop gehad. Het was erg leuk! Servan heeft ook erg veel geduld en heeft tijd voor iedereen en elke vraag, zeer leerzaam en heel actief. Hier steek je echt wat van op. Ik ga zeker nog een keer mee in een ander gebied.
Aaron Koopstra heeft geschreven op oktober 12, 2019
Vandaag een natuurfotografie cursus gevolgd in de Oostvaardersplassen, heel erg veel geleerd. Ik heb een geweldige dag gehad. Hartelijk bedankt, en ik kom zeker terug voor een cursus in een ander gebied.
Judith - opDroomreis.nu uit Amersfoort heeft geschreven op augustus 19, 2019
Ha Servan, Took my new camera for a test run in the Oostvaardersplassen... Maar dan wel met hulp van een pro. Dank Servan Ott Fotografie voor de tips! Nu op naar Alaska en de beren... Thanks! Groetjes, Judith Maas eigenaar van opDroomreis.nu / www.opdroomreis.nu
Frederik Spreen uit IJsselstein heeft geschreven op augustus 19, 2019
Hallo Servan, op 17 augustus jouw workshop natuurfotografie gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik heb de cursus zeer gewaardeerd en vond het bijzonder hoe jij jouw vak als fotograaf combineert met de liefde en kennis van de natuur. Over bijna elk plantje en alle dieren wist je wel iets te vertellen., heel inspirerend! Vriendelijke groet, Frederik Spreen, IJsselstein
Remy Dirven uit Amsterdam heeft geschreven op juli 25, 2019
Hallo Servan, Wat een prachtige website heb je. Ik heb je ontmoet op de kunstmarkt in bergen afgelopen donderdag. Ik liep eerst langs je kraampje maar ik moest toch even terug komen gelijk want ik zag jou werk liggen en ik was erg verbaast hoe mooie foto je gemaakt had. Ik hoop op een dag ook een goede wildlife fotograaf te zijn. Misschien tot de volgende keer dan ga ik een keertje met je mee voor een workshop, lijkt me heel gaaf om eens mee te maken. Tot dan. Groet, Remy Dirven
Madeleine Nooteboom uit Zwijndrecht heeft geschreven op juli 16, 2019
Mijn eerste keer ijsvogels zien en fotograferen; een lang gekoesterde wens! Wat bijzonder en mooi! Dank voor de heerlijke ochtend!
Christel Garritsen uit Aadorp heeft geschreven op juni 9, 2019
Zaterdag 8 juni een workshop gehad van Servan op de Weerribben. Jammergenoeg geen zonnetje (wel een heel harde wind). Veel geleerd. Ondanks het mindere weer toch veel gezien. Genoeg tips en tricks gekregen om je foto's naar een next level te krijgen! Ik heb ervan genoten! De ochtend was te snel voorbij... Nogmaals dank!
Jan van Leeuwen uit Neptunus 10 heeft geschreven op juni 9, 2019
Op zaterdag 8 juni 2019 een workshop op de Weerribben-wieden gedaan met Servan. Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden, werd het een inspirerende ochtend met de nodige tips en trucs om onze foto's naar een hoger niveau te brengen. Een ochtend vol passie voor fotografie. Ik heb ervan genoten, dankjewel!!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Marcel Telman uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!