Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
207 berichten.
Ronald uit Culemborg schreef op april 7, 2019:
Vanochtend zijn we door Servan getracteerd op een prachtige fotosafari door de Oostvaardersplassen, voorafgegaan door een heldere uitleg. Dank Servan voor je nuttige tips & tricks!
Cécile schreef op april 2, 2019:
Een prachtige dag gehad in de vogelkijkhut in Friesland! Mooi zonnig weer, veel parende kluten, parende grutto's, paniek op het water door een ruigpootbuizerd, slobeenden, zelfs vroege kemphanen en veel goeie tips voor betere foto's. Dank voor weer een bijzondere dag Servan!
Steven uit Rotterdam schreef op maart 19, 2019:
Last Sunday I had the opportunity to attend a workshop nature photography by Servan Ott in De Groene Jonker. Lots of beautiful birds, very useful tips and a few raindrops. Thanks for the great day and tips, I enjoyed it very much!
Gert uit Gouda schreef op maart 17, 2019:
Net terug van een ochtend in de Groene Jonker. Prachtige natuurwandeling en ondertussen begrijpelijke en leerzame fotografietips. Aanrader!!
Marco Boeters uit Barendrecht schreef op maart 12, 2019:
Afgelopen zaterdag een zeer leerzame dag gehad met de workshop natuurfotografie in de Amsterdamse Waterleiding Duinen.. Goede tips en trucs opgedaan tijdens deze workshop
Pieter De vries uit Rottevalle schreef op maart 10, 2019:
Gisteren een prachtige leerzame dag gehad in het Amsterdamse Waterleidingduinen gebied met Servan .Mooie foto’s kunnen maken en vele tips gekregen, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Vr Gr Pieter
Martha uit Kenya schreef op januari 6, 2019:
Had a great workshop in the Amsterdamse Waterleidingduinen, thanks Servan!
Cécile uit Utrecht schreef op december 6, 2018:
het is al even geleden, maar wat een mooie en leerzame dag was het in september op Texel! Mooie lokaties en vooral goeie tips en uitleg, wat uiteindelijk een paar mooie plaatjes opleverde van o.a. kokmeeuwen en een valk. Graag doe ik in het voorjaar weer een nieuwe workshop! Dank je wel Servan!
Felicia uit Amsterdam schreef op november 28, 2018:
Hoi Servan, Nogmaals bedankt voor de super leuke workshop afgelopen zondag in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen! Je uitleg was heel duidelijk en wat vertel jij gepassioneerd over de dieren en de natuur 🙂 Heel gaaf dat we met de vossen hebben rondgehangen, de grootste eend van Europa hebben gevonden en als verrassing een snoek hebben gespot! Ik ga lekker oefenen en kijk uit naar een volgende workshop! Thanks en groetjes! Felicia
Winnie Doornik uit Naaldwijk schreef op november 5, 2018:
Zondagochtend 4 november 2018 een workshop gehad in het vogelparadijs de Groene Jonker. We hadden opdracht om foto's te maken in de M-stand(manual). Na alles ingesteld te hebben, gingen we op stap en konden we experimenteren. Vond het toch wel lastig in het begin. Na wat hulp van Servan w.b.t. de instellingen, mocht ik proberen om in de A-stand te fotograferen. Dit ging goed, foto's vond ik nu mooier. Bedankt Servan voor alle uitleg en tips.
Jolanda schreef op november 5, 2018:
Zondag workshop in de Groene Jonker gehad. Veel geleerd van zijn praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Super bedankt! We komen zeker nog een keer terug!
Remi uit Den Haag schreef op oktober 30, 2018:
Afgelopen zaterdag een fantastische dag gehad in de Amsterdamse Waterleiding Duinen! Veel elementen geleerd van fotograferen. Denk aan sluitertijd, diafragma en iso. 3 belangrijke componenten tijdens het fotograferen. Kuddes herten gezien, vossen, wolkenluchten, startende zwanen! Voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Servan! Groetjes van ons. Elvira en Remi
Hendrik Krist uit Oudehorne schreef op oktober 16, 2018:
Ik heb genoten van de fotoworkshop in de Alde Feanen en ook weer nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor de mooie en leerzame ochtend!
Manning uit Smilde schreef op oktober 8, 2018:
Wij hebben een fantastische fotografiedag gehad met Servan op Texel. Heel veel geleerd en direct kunnen toepassen, bedankt voor de mooie dag!
Desiree schreef op augustus 16, 2018:
Dank je wel Servan, voor de prachtige trouwfoto's! Je wist de belangrijke momenten op die dag precies op het juiste moment mooi vast te leggen. We hadden jou bewust uitgekozen, omdat je ook natuurfotograaf bent. Dat element zien we terug op de schitterende beelden: de natuur, de prachtige foto's en het vastleggen van het juiste moment. Nogmaals dank, dankzij jou hebben we schitterende tastbare herinneringen aan onze mooie trouwdag!
Marjolein en Marco uit heerhugowaard schreef op juli 22, 2018:
Gisteren een hele leuke ochtend gehad in de oostvaardersplassen. Met behulp van Servan mooie foto's van de konikpaarden gemaakt. Veel geleerd over de mogelijkheden van de camera en de basisprincipes van fotografie. We zijn hierdoor enthousiast geworden en gaan veel oefenen!
Saskia uit Zwolle schreef op juli 21, 2018:
Samen met mijn dochter Rianka en moeder Ellie heb ik de workshop op 14 juli bij de Alde Feanen gevolgd. Een mooi gebied in Friesland waar je onder goede begeleiding en na een grondige uitleg over sluitertijden, diafragma en IS0 waarden uitgebreid kunt oefenen. Al met al een leerzame en gezellige ochtend. Dank je wel, Servan!
Thea Potharst uit Assen schreef op juli 15, 2018:
Gisteren een inspirerende natuurfotoworkshop gevolgd in de Alde Feanen. Veel geleerd over hoe je kunt kijken en bewegende beelden kunt ‘vangen’. En ik weet eindelijk hoe ik met mijn eigen camera kan spelen met het licht waardoor ik prachtige foto’s heb kunnen maken. Een hele goede stimulans om er vaker op uit te trekken met mijn camera!
Rietha uit Oosterwolde schreef op juli 9, 2018:
Wat een fijne dag heb ik gisteren gehad bij de workshop in de vogelhut nabij Easterein. Ik moest er ( erg) vroeg mijn bed voor uit, maar het was meer dan de moeite waard! Het licht veranderde in de loop van de dag en ik heb prachtige foto's gemaakt. Graag tot een volgende keer Servan.
Frank en Ellen uit Uitgeest schreef op juli 8, 2018:
Vandaag voor het eerst mee geweest met een workshop van Servan. Wij zijn onervaren met fotografie. Dankzij de tips en geduld van Servan hebben wij vandaag een aantal prachtige foto's geschoten in Friesland. Een aanrader voor een ieder die wil beginnen of meer ervaring wil opdoen in de fotografie!. Onze dank voor de mooie workshop! Gr. Frank en Ellen

Tip:

Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar schreef op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!