Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
256 berichten.
Tina uit Wageningen schreef op januari 8, 2022
Ik heb de foto besteld van de grutto die opvliegt vanuit het water. Het is geprint op canvas en door het ophangdraad direct op te hangen. Een prachtige, niet-standaard foto. En redelijk vlot geleverd. Heel tevreden!
Karin Ott uit Grootebroek schreef op december 9, 2021
Servan, wat heb je prachtige foto's van ons gezin gemaakt! Nog met de herfstkleuren in het Streekbos, het werk hangt erg mooi aan de muur nu!
Rietha uit Oosterwolde schreef op september 20, 2021
Afgelopen zaterdag was ik (alweer) in Vledder voor de cursus macrofotografie. Ik heb veel geleerd. En het blijft genieten van het enthousiasme van Servan, zijn behulpzaamheid met het instellen van de camera. Het fijne van deze dag is dat je de hele dag de tijd en de rust hebt om fotograferen. Een echte aanrader. Volgend jaar ga ik weer mee!
Danielle Bogaart uit Haarlemmerliede schreef op augustus 21, 2021
Vandaag eindelijk eens na 3 jaar in bezit nu écht mijn camera (Nikon D5300) leren kennen tijdens een super gave en leerzame workshop van Servan Ott op de pier van IJmuiden. Heel ontspannen sfeer, Servan een bijzonder scherp oog voor alles om je heen, bijzonder! Een aanrader voor iedereen die in een enthousiaste en ontspannen sfeer zijn natuurfotografie-skills wil uitbreiden!
Liesbeth uit Alphen aan den Rijn schreef op juni 16, 2021
Servan wat heb je mooie foto's van ons gezin gemaakt tijdens ons 40-jarig huwelijksfeest in het vogelpark van Avifauna! Onze twee dochters waren ook vol lof.Je spot de mooie plekken in het park voor de foto's en je krijgt onze kleinkinderen ook ongedwongen gevangen in een leuk plaatje. Wij hebben nu keuze stress, welke foto's gaan we afdrukken 😉
Marga van Dijk uit Meppel schreef op mei 29, 2021
Vanmorgen een workshop gehad van Servan in Groningen bij het Zuidlaardermeer - Oostpolder. In een prachtige mooie natuurgebied waar we ook de andere kant van de Oostpolder hebben gezien. Een morgen die snel om was Servan had duidelijk uitleg ook voor een beginneling als ik en enthousiast over allerlei vogels. Dat wij net zo enthousiast waren het was een hele mooie belevenis. Flink van opgestoken van Servan over natuurfotografie en vogels. Mooie workshop echte aanrader.
Hannie Jansen schreef op mei 3, 2021
Mooie foto's gemaakt tijdens de leuke en gezellige natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen. Servan weet veel te vertellen over zijn vakgebied. Maar daarnaast ook veel over de flora en fauna in de natuur. Welke vogel die daar zit of vliegt. Zeker een aanrader voor iedereen die houdt van fotograferen in de natuur.
jaap kanters uit ridderkerk schreef op mei 2, 2021
Vandaag een gave workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen onder leiding van Natuurfotograaf Servan Ott. Kwikstaarten, Putters, Brandganzen en Konikpaarden werden vereeuwigd dankzij de leerzame natuur- en fotografietips in dit prachtige natuurgebied, in een ontspannen sfeer. Servan bedankt voor deze onvergetelijke dag. Voor herhaling vatbaar...
Marcel Telman uit Heerhugowaard schreef op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!
Janco Alblas uit Dordrecht schreef op april 2, 2021
Op uitnodiging van een vriendin, vandaag met z,n drieen een workshop gevolgd van Servan, locatie ‘de groene jonker’ Een inspirerende ochtend ! Servan vertelt vol passie over het vastleggen van vogels. En hij is zelf een kundig vogelaar en kon ook prima de technische kneepjes overdragen van fotografie inclusief de juiste camera instellingen. Nu nog een vaste vogelhut !!
Silvia uit Alkmaar schreef op maart 28, 2021
Vorige week in de haven van Enkhuizen de workshops Balts van de fuut gevolgd. We hebben genoten van het enthousiasme van Servan en de show gegeven door de futen. Eindelijk van de automatische stand van onze camera’s af..Enkele hele mooie plaatjes geschoten. Een workshop bij Servan volgen is zeker aan te raden. Wij komen zeker nog een keer terug.
Joost ter Maaten uit Elst schreef op oktober 14, 2020
10 oktober 2020 mee geweest naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Echt een onvergetelijke dag was dat. zo veel damherten gezien volop in de bronst. Servan heeft me goed geholpen hoe ik nu moet spelen met het licht en de sluitertijd en hoe je je diafragma op de juiste stand zet. heb nu veel meer gevoel bij het fotograferen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Tanja Jing uit Enkhuizen schreef op oktober 12, 2020
Afgelopen zaterdag was ik voor het eerst mee met een natuurfotografie workshop van Servan. Ik heb genoten, het was geweldig! De Amsterdamse Waterleidingduinen is een prachtig gebied en Servan weet precies waar de mooiste plekken zijn en welke dieren er te vinden zijn. Door de tips van Servan en geholpen door het onverwacht mooie weer was het thuis nagenieten van het resultaat. Echt een paar plaatjes geschoten waar ik trots op ben. Servan bedankt en dit was zeker niet mijn laatste workshop bij je, dus tot ziens!
Charlotte Haidar uit Naarden schreef op oktober 12, 2020
Zaterdag 10 oktober mee geweest naar een natuurfotografie cursus in de Amsterdamse Waterleidingsduinen. Super veel geleerd van Servan. Een hele leuke dag gehad met veel leerzame momenten en een hoop mooie foto’s. Met het enthousiasme en geduld die Servan heeft voor alle cursisten. Super leuk!
Welmoed schreef op september 27, 2020
Als fotografie rookie een ochtend op pad geweest met Servan in de Oostvaardersplassen. Ontzettend veel geleerd en Servans enthousiasme over de natuur en fotografie is aanstekelijk!!
Karin uit IJmuiden schreef op september 11, 2020
Op zondag 6 september een super leerzame workshop fotografie gevolgd bij Servan bij de Oostvaardersplassen. Servan legt met heel veel geduld de functies van jouw fototoestel uit en laat je hierna zelf aan de slag gaan. Omgeving is prachtig! Al met al een zeer geslaagde middag! Dank je wel Servan!
Bärbel uit Malden schreef op augustus 24, 2020
Op 22 augustus een leerzame en gezellige ochtend gehad in natuurgebied De Groene Jonker. Veel nieuwe dingen geleerd en ondanks het feit dat er weinig vogels waren toch mooie foto's kunnen maken van de gewone barnsteenslak (die ik niet zo gewoon vond), chicorei, pad, berenklauw etc. Dank voor je tips, Servan! Tot een volgende workshop!
Vincent uit Utrecht schreef op augustus 2, 2020
Zeer leuke fotografie workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Goed voorbereid en Servan weet heel veel van de natuur. Onder andere zijn enthousiasme voor de natuur zorgt ervoor dat het een hele leuke workshop is.
Ton uit Gorinchem schreef op augustus 2, 2020
Gisteren een workshop meegemaakt in de Oostvaardersplassen, gezellige ochtend gehad met leuke mensen. Vooraf wat theorie met tips & tricks en de aandacht om je camera goed in te stellen, dan lekker op pad. Servan we hebben ervan genoten. Prima balans tussen theorie en praktijk. En natuurlijk prachtige fotomomenten beleefd. Nogmaals bedankt voor je inzet en passie!
Sandra uit Lelystad schreef op augustus 1, 2020
Nu 2x met Servan op pad geweest voor een workshop; Amsterdamse Waterleidingduinen en de Oostvaardersplassen. Allebei de keren een leuke groep, veel gezien, veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan!
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Jan van Kolck uit Voorhout schreef op januari 14, 2024
Hi Servan, bedankt voor de super goede ochtend in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Geweldig goede tips gehad om de fotografie te verbeteren. Sowieso prettig om te merken dat je ons veel weet te vertellen over de natuur. Nogmaals bedankt Jan