Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
219 berichten.
Vincent uit Utrecht heeft geschreven op augustus 2, 2020:
Zeer leuke fotografie workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Goed voorbereid en Servan weet heel veel van de natuur. Onder andere zijn enthousiasme voor de natuur zorgt ervoor dat het een hele leuke workshop is.
Ton uit Gorinchem heeft geschreven op augustus 2, 2020:
Gisteren een workshop meegemaakt in de Oostvaardersplassen, gezellige ochtend gehad met leuke mensen. Vooraf wat theorie met tips & tricks en de aandacht om je camera goed in te stellen, dan lekker op pad. Servan we hebben ervan genoten. Prima balans tussen theorie en praktijk. En natuurlijk prachtige fotomomenten beleefd. Nogmaals bedankt voor je inzet en passie!
Sandra uit Lelystad heeft geschreven op augustus 1, 2020:
Nu 2x met Servan op pad geweest voor een workshop; Amsterdamse Waterleidingduinen en de Oostvaardersplassen. Allebei de keren een leuke groep, veel gezien, veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan!
Gerard uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op juli 13, 2020:
12-7-202 een hele mooie en leerzame workshop "natuurfotografie" gehad in de Oostvaardersplassen. Een erg mooi natuurgebied waar voor de oplettende persoon zeer veel te zien is. goede uitleg, mooie tips en veel geleerd en gezien. TOP
Patrick uit Zwijndrecht heeft geschreven op juni 23, 2020:
Zaterdag 20 juni een ontzettend leuke workshop gehad bij de Zouwe boezem. Wat een mooie locatie. Veel goede tips gehad voor het maken van foto's. Servan heeft veel kennis en door de kleine groep heeft hij tijd voor iedereen. We hadden ook een hele leuke gevarieerde groep. Beginners en gevorderden door elkaar maar vooral ook allemaal even enthousiast. Ik ga zeker nog een keer met je mee Servan, bedankt voor een hele leuke ochtend!
Martin Hlmich uit Rhoon heeft geschreven op juni 21, 2020:
Zaterdag 20 juni een bezoek gebracht aan de Zouweboezem onder begeleiding van Servan. Relaxte fotograaf met veel kennis over de vogels die we tegen kwamen. We gaan elkaar zeker nog eens treffen Servan!
Yvonne Manning uit Smilde heeft geschreven op juni 14, 2020:
Afgelopen vrijdag een topavond gehad! Samen met Servan vosjes opgezocht en gefotografeerd. Bedankt voor je tips Servan!
Amber Koehoorn uit Amsterdam heeft geschreven op mei 5, 2020:
Vanochtend met Servan mee geweest om ijsvogels te fotograferen! Dankzij Servan heb ik heel wat mooie foto’s kunnen maken. Bedankt voor de tips en gezelligheid! Het was een top ochtend!
Vincent & Merlijn uit Haarlem heeft geschreven op maart 17, 2020:
Wij hebben een super leuke en vooral leerzame natuurfotografie-workshop gedaan in 'de Groene Jonker'. Servan was heel behulpzaam, regelde voor ons een extra camera en ging ondanks een beperkt aantal aanmeldingen met ons op pad. Servan, bedankt!
Gerrit uit Zoetermeer heeft geschreven op maart 7, 2020:
Was een hele geslaagd dag. Weer veel geleerd ook al was het voor de tweede keer. Het fotograveren van de Koniks onverwachts en onvergetelijk leuk! Servan vertelt vol enthousiasme en met hart voor de natuur. Vogelkennis prima in orde ook!
Ed Hogendoorn uit Spijkenisse heeft geschreven op maart 7, 2020:
Zaterdag 7 maart 2020 een natuurfotografieworkshop gedaan in de Oostvaardersplassen. Leuke dag, mooi weer, veel geleerd, veel gezien en een gezellige groep. Wie weet nog een vervolg.
Monique uit Wormerveer heeft geschreven op maart 7, 2020:
Vandaag naar oostvaardersplassen geweest. Prachtig weer en veel opgestoken. Ga zeker nog eens op cursus. Aanrader.
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!
Nanja uit Eindhoven heeft geschreven op oktober 18, 2019:
Afgelopen zaterdag een workshop gedaan bij de Oostvaardersplassen. Was heel erg leerzaam! Hierbij ook zeker meer geleerd van de mogelijkheden van mijn camera.
Roelf uit Groningen heeft geschreven op oktober 15, 2019:
Zaterdag met Servan op pad geweest in de Oostvaardersplassen. Was een bijzondere belevenis. Lekker gefotografeerd en nieuwe dingen geleerd. Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Amanda uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 14, 2019:
Afgelopen zaterdag de natuurfotografie workshop gehad. Het was erg leuk! Servan heeft ook erg veel geduld en heeft tijd voor iedereen en elke vraag, zeer leerzaam en heel actief. Hier steek je echt wat van op. Ik ga zeker nog een keer mee in een ander gebied.
Aaron Koopstra heeft geschreven op oktober 12, 2019:
Vandaag een natuurfotografie cursus gevolgd in de Oostvaardersplassen, heel erg veel geleerd. Ik heb een geweldige dag gehad. Hartelijk bedankt, en ik kom zeker terug voor een cursus in een ander gebied.
Judith - opDroomreis.nu uit Amersfoort heeft geschreven op augustus 19, 2019:
Ha Servan, Took my new camera for a test run in the Oostvaardersplassen... Maar dan wel met hulp van een pro. Dank Servan Ott Fotografie voor de tips! Nu op naar Alaska en de beren... Thanks! Groetjes, Judith Maas eigenaar van opDroomreis.nu / www.opdroomreis.nu
Frederik Spreen uit IJsselstein heeft geschreven op augustus 19, 2019:
Hallo Servan, op 17 augustus jouw workshop natuurfotografie gevolgd in de Oostvaardersplassen. Ik heb de cursus zeer gewaardeerd en vond het bijzonder hoe jij jouw vak als fotograaf combineert met de liefde en kennis van de natuur. Over bijna elk plantje en alle dieren wist je wel iets te vertellen., heel inspirerend! Vriendelijke groet, Frederik Spreen, IJsselstein
Remy Dirven uit Amsterdam heeft geschreven op juli 25, 2019:
Hallo Servan, Wat een prachtige website heb je. Ik heb je ontmoet op de kunstmarkt in bergen afgelopen donderdag. Ik liep eerst langs je kraampje maar ik moest toch even terug komen gelijk want ik zag jou werk liggen en ik was erg verbaast hoe mooie foto je gemaakt had. Ik hoop op een dag ook een goede wildlife fotograaf te zijn. Misschien tot de volgende keer dan ga ik een keertje met je mee voor een workshop, lijkt me heel gaaf om eens mee te maken. Tot dan. Groet, Remy Dirven
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Sanne Spring in 't Veld uit Alkmaar heeft geschreven op februari 16, 2020:
Vandaag een onwijs leuke workshop gevolgd in de Oostvaardersplassen! Ondanks het slechte weer toch erg mooie foto's kunnen maken. Bedankt voor de uitleg en tips, Servan!