Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
250 berichten.
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!
Nicole uit Haarlem schreef op mei 11, 2023
Hartelijk dank voor de geweldige ervaring op Gruttoland op 8 mei. Ik was erg blij met al je tips om na deze workshop met prachtige plaatjes thuis te komen. Het weer was goed, het licht was goed en je manier van werken is prettig!
Ria Pleizier-Gort uit Meppel schreef op april 19, 2023
Hoi Servan, Ik heb afgelopen zondag 16 april 2023 genoten van de workshop Gruttoland, ondanks de koude wind. Vooral je enthousiasme en kennis werken heel aanstekelijk. Dank daarvoor!
Dorith schreef op juli 22, 2022
Servan, nogmaals dank voor de leuke workshop in de Oostvaardersplassen van afgelopen weekend. Met een leuke groep op pad, veel praktische tips en info over de flora en fauna. Ik heb anders leren kijken naar composities, heel leerzaam.. Hopelijk tot een volgende workshop!
Sandra uit Numansdorp schreef op juli 19, 2022
Afgelopen zondag workshop gehad in de Oostvaardersplassen, zeer leuke ervaring. Enthousiasme van Servan werkt aanstekelijk en ook zijn kennis van de natuur is grenzeloos. Hij weet echt overal wel iets over te vertellen. Fijne hulp bij instellingen van de camera gehad etc. Echt genoten en ga binnenkort een andere workshop boeken. Tot gauw!
Bert uit Lelystad schreef op juni 22, 2022
Servan heeft mij veel frustratie en mijn vrouw irritatie bespaard met zijn in- huis cursus Lightroom classic. In paar uur bekend geraakt met deze software.. Heldere uitleg, en deskundig. Aanrader!
Lianne Vrouwe uit Obdam schreef op juni 12, 2022
Gistermiddag/avond een superleuke fotoworkshop met Servan gehad in de AWD. Veel geluk gehad om een jong vosje te mogen volgen en later de ontmoeting met moedervos te mogen aanschouwen, met de tips van Servan zijn er mooie plaatjes geschoten
Ilona schreef op mei 1, 2022
Super bedankt voor de geweldige ochtend in de Zouweboezem gisteren. Echt genoten van je tips en vogelkennis. Tot binnenkort!
Jolanda schreef op april 30, 2022
Heerlijke natuurfotografie workshop vandaag @Zouweboezem. Genoten van het natuurgebied en de kennis plus enthousiasme van Servan. Grote diversiteit aan vogels gezien en veel geleerd. Graag tot de volgende keer😊
Paul uit Velserbroek schreef op april 12, 2022
Zondag weer op pad geweest met Servan, naar Friesland en de andere fotograaf Remi. Bij Gruttoland voor de grutto's, kluten, kemphanen en andere watervogels te kunnen fotograferen vanaf laag standpunt.. Het was een heerlijke dag, mooi weer, maar een koude wind! kleed je goed warm aan is het advies voor een winderige dag. We hebben gevechten en paringen gezien en de kemphanen had ik nog niet eerder gezien. Het enthousiasme van Servan en de kennis van de vogels en hun gedrag maakten het een hele leuke en fototechnisch gezien leerzame dag! Tot een volgende keer ;-).
Remi Taal uit Den Haag schreef op april 12, 2022
Zondag 10 april was het dan eindelijk zover! Op naar Gruttoland samen met Servan en een medecursist. Wanneer ik uit de auto stapte begon de beleving al, die geluiden van allemaal (weide)vogels (grutto, wulp, kemphaan, kleine plevier, kiek etc. fantastisch! Met passie en plezier genoten van deze onvergetelijke dag. En mooie foto's gemaakt, onvergetelijk, echt een aanrader!
Robin uit Amersfoort schreef op april 5, 2022
Kortgeleden met mijn vriendin en haar vader mee geweest op een natuurfotografie workshop in de AWD. Erg leuke (iets uitgelopen) ochtend gehad met Servan! Het enthousiasme van Servan is opvallend en werkt aanstekelijk. Ook voor echte beginnende fotografen is Servan een fijn persoon om mee op pad te gaan. Toen we een kleine bonte specht vonden stonden we allemaal wild enthousiast te fotograferen. Op die momenten zie je dat Servan echt een grote passie heeft voor de natuur en fotografie. Verder in de duinen natuurlijk vele vogels, eendensoorten en een paartje parende padden gefotografeerd. Absoluut een top dag door de natuur struinen!
Lianne Vrouwe schreef op maart 7, 2022
Afgelopen zaterdag samen met mijn vriendin Inge en Servan op pad geweest in de haven van Enkhuizen en het stadje in. Op zoek naar baltsende futen, die helaas niet gezien (van te voren wel besproken). Her en der een verdwaalde fuut, en als er al twee waren, dan leken ze wel bang voor elkaar. Maar dat mocht de pret niet drukken, genoeg andere vogels kunnen fotograferen. En met de tips van Servan zijn er mooie beelden geschoten. Superleuke dag gehad, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, zeker aan te raden. In juli staat de volgende workshop gepland nu al zin in!
Inge uit Hoorn schreef op maart 7, 2022
Afgelopen zaterdag de workshop "Baltsende futen" gevolgd. Van tevoren had Servan ons al geïnformeerd dat er weinig futen zouden zijn dus we mochten kiezen om aan te haken bij een andere workshop of deze toch door te laten gaan. Mijn vriendin en ik kozen er voor om ons toch om 7.00 uur in de haven van Enkhuizen te melden en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een leuke en leerzame dag! Ik fotografeer al wat jaartjes maar ik heb nu echt weer anders leren kijken naar in dit geval kleuren in het water. Servan geeft ook veel info over het gedrag van de (water)vogels waardoor je bepaalde momenten kunt leren herkennen, daarop te anticiperen en die maken je foto net wat leuker. Servan is enthousiast en neemt de tijd voor (apparatuur)vragen. Ik heb me gelijk ingeschreven voor een volgende workshop in juli!
Tina uit Wageningen schreef op januari 8, 2022
Ik heb de foto besteld van de grutto die opvliegt vanuit het water. Het is geprint op canvas en door het ophangdraad direct op te hangen. Een prachtige, niet-standaard foto. En redelijk vlot geleverd. Heel tevreden!
Karin Ott uit Grootebroek schreef op december 9, 2021
Servan, wat heb je prachtige foto's van ons gezin gemaakt! Nog met de herfstkleuren in het Streekbos, het werk hangt erg mooi aan de muur nu!
Rietha uit Oosterwolde schreef op september 20, 2021
Afgelopen zaterdag was ik (alweer) in Vledder voor de cursus macrofotografie. Ik heb veel geleerd. En het blijft genieten van het enthousiasme van Servan, zijn behulpzaamheid met het instellen van de camera. Het fijne van deze dag is dat je de hele dag de tijd en de rust hebt om fotograferen. Een echte aanrader. Volgend jaar ga ik weer mee!
Danielle Bogaart uit Haarlemmerliede schreef op augustus 21, 2021
Vandaag eindelijk eens na 3 jaar in bezit nu écht mijn camera (Nikon D5300) leren kennen tijdens een super gave en leerzame workshop van Servan Ott op de pier van IJmuiden. Heel ontspannen sfeer, Servan een bijzonder scherp oog voor alles om je heen, bijzonder! Een aanrader voor iedereen die in een enthousiaste en ontspannen sfeer zijn natuurfotografie-skills wil uitbreiden!
Liesbeth uit Alphen aan den Rijn schreef op juni 16, 2021
Servan wat heb je mooie foto's van ons gezin gemaakt tijdens ons 40-jarig huwelijksfeest in het vogelpark van Avifauna! Onze twee dochters waren ook vol lof.Je spot de mooie plekken in het park voor de foto's en je krijgt onze kleinkinderen ook ongedwongen gevangen in een leuk plaatje. Wij hebben nu keuze stress, welke foto's gaan we afdrukken 😉
Marga van Dijk uit Meppel schreef op mei 29, 2021
Vanmorgen een workshop gehad van Servan in Groningen bij het Zuidlaardermeer - Oostpolder. In een prachtige mooie natuurgebied waar we ook de andere kant van de Oostpolder hebben gezien. Een morgen die snel om was Servan had duidelijk uitleg ook voor een beginneling als ik en enthousiast over allerlei vogels. Dat wij net zo enthousiast waren het was een hele mooie belevenis. Flink van opgestoken van Servan over natuurfotografie en vogels. Mooie workshop echte aanrader.
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Maria Onstenk uit Groningen schreef op juni 5, 2023
Superbedankt voor beide leuke workshops bij het Zuidlaardermeer en bij Gruttoland. Prettige sfeer en supermooie locaties. Zeer genoten en mooie foto's gemaakt. Servan heeft veel kennis van de natuur en fotografie. Echt een aanrader!