Gastenboek

Deel je mening!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.
Ik stel feedback op mijn werk zeer op prijs en zou het leuk vinden als je een reactie achter laat in het gastenboek.

Heb je een vraag? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Janco Alblas uit Dordrecht heeft geschreven op april 2, 2021:
Op uitnodiging van een vriendin, vandaag met z,n drieen een workshop gevolgd van Servan, locatie ‘de groene jonker’ Een inspirerende ochtend ! Servan vertelt vol passie over het vastleggen van vogels. En hij is zelf een kundig vogelaar en kon ook prima de technische kneepjes overdragen van fotografie inclusief de juiste camera instellingen. Nu nog een vaste vogelhut !!
Silvia uit Alkmaar heeft geschreven op maart 28, 2021:
Vorige week in de haven van Enkhuizen de workshops Balts van de fuut gevolgd. We hebben genoten van het enthousiasme van Servan en de show gegeven door de futen. Eindelijk van de automatische stand van onze camera’s af..Enkele hele mooie plaatjes geschoten. Een workshop bij Servan volgen is zeker aan te raden. Wij komen zeker nog een keer terug.
Joost ter Maaten uit Elst heeft geschreven op oktober 14, 2020:
10 oktober 2020 mee geweest naar de Amsterdamse waterleidingduinen. Echt een onvergetelijke dag was dat. zo veel damherten gezien volop in de bronst. Servan heeft me goed geholpen hoe ik nu moet spelen met het licht en de sluitertijd en hoe je je diafragma op de juiste stand zet. heb nu veel meer gevoel bij het fotograferen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Tanja Jing uit Enkhuizen heeft geschreven op oktober 12, 2020:
Afgelopen zaterdag was ik voor het eerst mee met een natuurfotografie workshop van Servan. Ik heb genoten, het was geweldig! De Amsterdamse Waterleidingduinen is een prachtig gebied en Servan weet precies waar de mooiste plekken zijn en welke dieren er te vinden zijn. Door de tips van Servan en geholpen door het onverwacht mooie weer was het thuis nagenieten van het resultaat. Echt een paar plaatjes geschoten waar ik trots op ben. Servan bedankt en dit was zeker niet mijn laatste workshop bij je, dus tot ziens!
Charlotte Haidar uit Naarden heeft geschreven op oktober 12, 2020:
Zaterdag 10 oktober mee geweest naar een natuurfotografie cursus in de Amsterdamse Waterleidingsduinen. Super veel geleerd van Servan. Een hele leuke dag gehad met veel leerzame momenten en een hoop mooie foto’s. Met het enthousiasme en geduld die Servan heeft voor alle cursisten. Super leuk!
Welmoed heeft geschreven op september 27, 2020:
Als fotografie rookie een ochtend op pad geweest met Servan in de Oostvaardersplassen. Ontzettend veel geleerd en Servans enthousiasme over de natuur en fotografie is aanstekelijk!!
Karin uit IJmuiden heeft geschreven op september 11, 2020:
Op zondag 6 september een super leerzame workshop fotografie gevolgd bij Servan bij de Oostvaardersplassen. Servan legt met heel veel geduld de functies van jouw fototoestel uit en laat je hierna zelf aan de slag gaan. Omgeving is prachtig! Al met al een zeer geslaagde middag! Dank je wel Servan!
Bärbel uit Malden heeft geschreven op augustus 24, 2020:
Op 22 augustus een leerzame en gezellige ochtend gehad in natuurgebied De Groene Jonker. Veel nieuwe dingen geleerd en ondanks het feit dat er weinig vogels waren toch mooie foto's kunnen maken van de gewone barnsteenslak (die ik niet zo gewoon vond), chicorei, pad, berenklauw etc. Dank voor je tips, Servan! Tot een volgende workshop!
Vincent uit Utrecht heeft geschreven op augustus 2, 2020:
Zeer leuke fotografie workshop in de Oostvaardersplassen gehad. Goed voorbereid en Servan weet heel veel van de natuur. Onder andere zijn enthousiasme voor de natuur zorgt ervoor dat het een hele leuke workshop is.
Ton uit Gorinchem heeft geschreven op augustus 2, 2020:
Gisteren een workshop meegemaakt in de Oostvaardersplassen, gezellige ochtend gehad met leuke mensen. Vooraf wat theorie met tips & tricks en de aandacht om je camera goed in te stellen, dan lekker op pad. Servan we hebben ervan genoten. Prima balans tussen theorie en praktijk. En natuurlijk prachtige fotomomenten beleefd. Nogmaals bedankt voor je inzet en passie!
Sandra uit Lelystad heeft geschreven op augustus 1, 2020:
Nu 2x met Servan op pad geweest voor een workshop; Amsterdamse Waterleidingduinen en de Oostvaardersplassen. Allebei de keren een leuke groep, veel gezien, veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan!
Gerard uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op juli 13, 2020:
12-7-202 een hele mooie en leerzame workshop "natuurfotografie" gehad in de Oostvaardersplassen. Een erg mooi natuurgebied waar voor de oplettende persoon zeer veel te zien is. goede uitleg, mooie tips en veel geleerd en gezien. TOP
Patrick uit Zwijndrecht heeft geschreven op juni 23, 2020:
Zaterdag 20 juni een ontzettend leuke workshop gehad bij de Zouwe boezem. Wat een mooie locatie. Veel goede tips gehad voor het maken van foto's. Servan heeft veel kennis en door de kleine groep heeft hij tijd voor iedereen. We hadden ook een hele leuke gevarieerde groep. Beginners en gevorderden door elkaar maar vooral ook allemaal even enthousiast. Ik ga zeker nog een keer met je mee Servan, bedankt voor een hele leuke ochtend!
Martin Hlmich uit Rhoon heeft geschreven op juni 21, 2020:
Zaterdag 20 juni een bezoek gebracht aan de Zouweboezem onder begeleiding van Servan. Relaxte fotograaf met veel kennis over de vogels die we tegen kwamen. We gaan elkaar zeker nog eens treffen Servan!
Yvonne Manning uit Smilde heeft geschreven op juni 14, 2020:
Afgelopen vrijdag een topavond gehad! Samen met Servan vosjes opgezocht en gefotografeerd. Bedankt voor je tips Servan!
Amber Koehoorn uit Amsterdam heeft geschreven op mei 5, 2020:
Vanochtend met Servan mee geweest om ijsvogels te fotograferen! Dankzij Servan heb ik heel wat mooie foto’s kunnen maken. Bedankt voor de tips en gezelligheid! Het was een top ochtend!
Vincent & Merlijn uit Haarlem heeft geschreven op maart 17, 2020:
Wij hebben een super leuke en vooral leerzame natuurfotografie-workshop gedaan in 'de Groene Jonker'. Servan was heel behulpzaam, regelde voor ons een extra camera en ging ondanks een beperkt aantal aanmeldingen met ons op pad. Servan, bedankt!
Gerrit uit Zoetermeer heeft geschreven op maart 7, 2020:
Was een hele geslaagd dag. Weer veel geleerd ook al was het voor de tweede keer. Het fotograveren van de Koniks onverwachts en onvergetelijk leuk! Servan vertelt vol enthousiasme en met hart voor de natuur. Vogelkennis prima in orde ook!
Ed Hogendoorn uit Spijkenisse heeft geschreven op maart 7, 2020:
Zaterdag 7 maart 2020 een natuurfotografieworkshop gedaan in de Oostvaardersplassen. Leuke dag, mooi weer, veel geleerd, veel gezien en een gezellige groep. Wie weet nog een vervolg.
Monique uit Wormerveer heeft geschreven op maart 7, 2020:
Vandaag naar oostvaardersplassen geweest. Prachtig weer en veel opgestoken. Ga zeker nog eens op cursus. Aanrader.
Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Janco Alblas uit Dordrecht heeft geschreven op april 2, 2021:
Op uitnodiging van een vriendin, vandaag met z,n drieen een workshop gevolgd van Servan, locatie ‘de groene jonker’ Een inspirerende ochtend ! Servan vertelt vol passie over het vastleggen van vogels. En hij is zelf een kundig vogelaar en kon ook prima de technische kneepjes overdragen van fotografie inclusief de juiste camera instellingen. Nu nog een vaste vogelhut !!