Contact

Corona (november)

Alle groepsworkshops gaan bij voldoende aanmeldingen van start.  Met veel mooie en verschillende natuurgebieden op de agenda. De individuele fotografieworkshops zijn ook altijd mogelijk en ook als vogel,- of natuurgids, neem dan ook zeker contact met me op- en bij vragen https://www.servanottfotografie.nl/contact/  Voor een boeking doe het graag via dit contact formulier (:info@servanottfotografie.nl)

Bij aankoop van een workshop voucher kan deze altijd worden verzilverd! Wanneer de geldigheidsdatum bijna gepasseerd is stuur mij de voucher alvast toe en kan er altijd (veel) later in het jaar nog worden deelgenomen. 

Servan Ott
Tel: 06 12 31 16 37
info@servanottfotografie.nl
KvK nr: 5219 0285
Rabobank: NL85 RABO 0102 2319 66 – Servan Ott Fotografie

Contact opnemen

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak neem contact op via onderstaand formulier of via 0612311637

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Marcel Telman uit Heerhugowaard heeft geschreven op mei 2, 2021
Vandaag een workshop gehad van Servan in de Oostvaardersplassen. Een prachtig fotogeniek natuurgebied. In een heerlijk relaxte sfeer veel goede tips gekregen van Servan. De liefde en passie voor fotografie spat ervan af. Zeer inspirerend. Bedankt voor deze mooie ochtend Servan!