Contact

Corona (april)

Op dit moment geldt er geen maximale groepsgrootte meer buiten en gaan alle workshops met voldoende deelnemers vanaf nu door. De agenda is geheel aangevuld tm het begin van de zomer. Opgeven kan voor alle data. Individuele fotografieworkshops zijn natuurlijk ook altijd mogelijk en ook als vogel,- of natuurgids, neem dan ook zeker contact met me op- en bij vragen

Voor een boeking doe het graag via dit contact formulier (info@servanottfotografie.nl)

Bij aankoop van een workshop voucher kan deze altijd worden verzilverd. Wanneer de geldigheidsdatum bijna gepasseerd is stuur mij de voucher alvast toe en kan er altijd (veel) later in het jaar nog worden deelgenomen. 

Servan Ott
Tel: 06 12 31 16 37
info@servanottfotografie.nl
KvK nr: 5219 0285
Rabobank: NL85 RABO 0102 2319 66 – Servan Ott Fotografie

Contact opnemen

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak neem contact op via onderstaand formulier of via 0612311637

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

Papegaaiduikers Puffins - Farne eilanden Farne Islands

Tip:
Zin in een leuke en leerzame natuurfotografie of vogelfotografie workshop? Bekijk de agenda en meld je snel aan voor één van de komende workshops!

Trouwfotografie:
Jolanda heeft geschreven op april 30, 2022
Heerlijke natuurfotografie workshop vandaag @Zouweboezem. Genoten van het natuurgebied en de kennis plus enthousiasme van Servan. Grote diversiteit aan vogels gezien en veel geleerd. Graag tot de volgende keer😊